Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mastiii

Czy okres po tym może się spóźniać?

Polecane posty

Gość mastiii

Witam, w sylwestra z dziewczyną byliśmy w łóżku, nie uprawialiśmy seksu, ale dotykałem ją przez kilka sekund po pochwie, od razu mówię, że preejakulat się nie wydobył, bynajmniej nie czułem, nigdy poprzez przyjemności z dziewczyną nie wydzielał się. Dziewczyna w sylwestra miała dni niepłodne, ona się stresuje i myśli, że mogła jakimś cudem zajść w ciąże(ale ja jestem w 100% pewny, że nie ma szans na to by zaszła w taki sposób.. nie miałem wytrysku, ani nie wydzielił mi się preejakulat), ale dokładnie tego dnia miesiąc temu dostała okresu, a zawsze jej się spieszył o 1-2 dni. No i teraz nie ma nawet tego samego dnia, czy przez stres i nerwy może jej się opóźnić okres?

Gość mastiii
Dodam tylko, że bolą ją piersi od poniedziałku, czego to oznaka?

Gość gość
tak, stres po prostu. Piersi bolą bo okres się zbliża

Gość gość
Nawet dobrze nie poroochałeś a będziesz ojcem. Ktoś na twoje konto ją wyrypał. Objawy ciąży ewidentne.

Gość gość
Ja kochałam się z facetem w dni płodne ok. 3-4 minuty bez gumki, gdzie preejakulat wydzielał się u niego i okres spóźnia mi się już dwa dni, ale piersi strasznie mnie bolą więc jeszcze nie panikuję, mimo że brzuch mnie nie boli :/ Twoja dziewczyna też powinna być spokojna, na pewno nie zaszła :)