Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powrot krwawienia polog

Polecane posty

Gość gość

Witam 23 listopada urodzilam.. Pierwssy tydzien polog mialam krwisty a zas juz brazowy... Wygladalo ze polog sie konczy a od dwoch dni znowu mam nawrot krwawienia tylko znacznie mniejszy niz na poczatku... Czy to moze byc okres? Czy mam sie martwic ?? Za tydzien ide na kontrole do gin...

Gość gość
to normalne

Gość gość
to wcale nie jest normalne, moze być objawem infekcji i lepiej jak najszybciej do lekarza a nawet na izbe przyjęć do szpitala. Ja tak miałam i powiedzieli, że to stan zagrożenia życia bo może się zacząć krwotok.

Gość gość
a mi lekarz powiedział, że to zupełnie normalne i że tak może się zdarzyć, że krwawienie jeszcze wróci na chwilę, ale nie będzie to miesiączka i miał rację

Gość gość
U mnie też tak było.

Gość gość
Ja też tak miałam, lekarz powiedział, że tak może być.

Gość gość
Bardzo dziekuje za informacje... W czwartek wizyta wiec jesli nie bede miala zadnych wiekszych objawow to poczekam... Choc często mam infekcje to pewnie prsez to ale mam tabletki przepisane przez lekarza wiec sie troche podkuruje

Gość gość
To juz okres. Od poczatku pologu juz sporo minelo. A ten trwa 6 tyg. Ja skonczylam ttlko polog i od razu mialam okres. 4 tyg po krwawieniu(bardziej plamieniu juz potem)czulam owulacje a rowno 6 tyg po porodzie dostalam okres.

Gość gość
a właśnie, że to wcale nie musi być miesiączka, u mnie takim krwawieniem, które na początku wzięłam właśnie za miesiączkę, zakończył się definitywnie połóg, menstruacja pojawiła się 5 miesięcy po porodzie

Gość gość
I mnie to już 7 tydzień po porodzie więc się martwię bo chyba już połóg powinien się skończyć a ja zaczynam znowu krwawic. .

Gość gość
Od 2 tyg krwawie choć połóg już dawno się skończył. Co to może znaczyć

Gość gość
nie sądzisz, że powinnaś pójść do lekarza, a nie głupio na kafe pytać?