Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie życzę sobie aby PiS rządził Polską. ROBIMY POSPOLITE RUSZENIE????

Polecane posty

Gość gość

Chłopcy i dziewczęta?????

Gość gość
nieeeeeeee...

Gość gość
A ja się bardzo cieszę, że PIS rządzi. Koniec z POwskimi złodziejami!!!

Gość gość
8 lat musiałem żyć w POlandzie i k... wytrzymałem, a ty po zaledwie 3 miesiącach piszczysz jak mała dziewczynka.

Gość gość
To idź i rób. Walcz za Lisa i jego dochody :D

Gość gość
polowa polakow nie lubila rzadow PO ale nikt nie robil takich histerycznych scen jak teraz te swinie, ktorych wawalili z koryta :O

Gość gość
Koniec ze złodziejami z PO...czyli Hofman ,Kamiński,Rogucki,a przepraszam oni są z Pisu.To oni wyłudzili pieniądze na przejazd do Madrytu a pani Pawłowicz a taksówki. Tak to jest że jak ktoś się dorwie do koryta to nie ma świętych.Pomyśl ile razy ty byś skorzystał gdybyś miał okazję zrobić przekręt na kasę .To jest w mentalności polaków.Mój znajomy stary Pisowiec ,też tak krzyczy precz ze złodziejami z PO a sam ze swojego zakładu pracy wynosi wszystko co się do.Ludzie z PO już się nachapali teraz przyszedł czas na Pis ,ale w tym przypadku nie będzie tak pięknie jak za PO,ani zrujnują nasz kraj.Kto nie wierzy to się przekona za jakiś czas ,ale polak mądry po szkodzie.

Gość gość
gość dziś Ty myślisz idioto, że ludzie zapomnieli o autostradach droższych niż niemieckie i szwajcarskie, o aferze hazardowej i Miro, o Amber Gold i synusiu premiera, o kupie kamieni? Za kogo ty masz Polaków? Za durniów? Spiertalaj z tą propagandą, za którą pewnie bierzesz jakieś gufniane pieniądze, żałosny propagandysto.

Gość gość
Autorze wiesz co możesz sobie teraz zrobić? Kupę sobie zrób i ją zjedz, potem wszystkim wmawiaj, że to czekolada.

Gość poruszenie_W_bokserkach
Trzeba było iść na wybory, teraz możesz zrobić poruszenie jedynie w moich bokserkach :P

Gość gość
możesz mośkom loda zrobić , aby tak nie płakali i to też będzie jakieś ruszenie głową i główką

Gość gość
I jeszcze 150 mld zl z ofe nam POdpie/rdolil tus rostkowski kidawa blonska sikorski i ta od c***j doopa i kamini kupa bienkowska...

Gość gość
broken87 leci na Petru i to bez swetru.

Gość gość
MASZ COŚ DO ŻYDÓW TY POWALONY KMIOTKU?

broken87 leci na Petru i to bez swetru. x taki z Ciebie typowy internetowy chłopek roztropek, elektorat po-pisu. socjalfil. kto da więcej;)

Gość gość
ciulu to nie koncert zyczen aaaa:-D :-D

Gość gość
Broken jest k***inistka ja z reszta tez :P

Gość gość
Zróbmy pospolite *********.n.i.e

Gość gość
Gdyby nie PiS już byśmy mieli pół miliona oszołomów arabskiego pochodzenia na karku. To oczywista oczywistość, że obecna opozycja to podnóżki merkelowej.Oczywiście rozumiem, że o niczym bardziej nie marzycie, jak o tym by" wzbogacić się kulturowo".

Broken jest k***inistka ja z reszta tez jezyk.gif Zgłoś x pozdrawiam i tulę:) gość dziś Zróbmy pospolite *********.n.i.e x z tą ciżbą lemingów?;) x gość dziś Gdyby nie PiS już byśmy mieli pół miliona oszołomów arabskiego pochodzenia na karku. To oczywista oczywistość, że obecna opozycja to podnóżki merkelowej.Oczywiście rozumiem, że o niczym bardziej nie marzycie, jak o tym by" wzbogacić się kulturowo". x dziś straSzydło zgodziła się na imigrantów, podtrzymując zgodę koleżanki swej, Ewy:)

Ruch Narodowy, KORWIN, KNP, UPR, pan Braun, pan Stonoga, Kukiz (zależy którą nogą wstanie) - tylko oni byli za DEFINITYWNYM niewpuszczaniem tu najeźdźców islamskich, pseudoislamskich przceiż, bo przecież lepsze sfery muzułmańskie z Arabii Saudyjskiej czy Turcji nie chcieli u siebie tej hołoty. oooops:) zapomniałam, oficjalnie to ci imigranci nie chcieli do tych krajów:D

Gość gość
broken taka,ci ha myszka a pierwszy jej men to bedzie arab aaa tygrysico wiem :-D :-D

Gość gość
Broken nie podniecaj się tak, bo z taką ilością poradzimy sobie. Sądzę, że tutaj to oni nie będą fikać. Niech tylko spróbują.

broken taka,ci ha myszka a pierwszy jej men to bedzie arab aaa tygrysico wiem smiech.gifsmiech.gif Zgłoś x nie, tygrysek z cywilizacji łacińskiej:) x gość dziś Broken nie podniecaj się tak, bo z taką ilością poradzimy sobie. x :D:D:D:D:D::D:D:D:D tak Cię uspokaja Jarosław i klepie po łapce. masakra zaślepienie pisowców. Pis wymordował małe szczeniaczki - broken nie podniecaj się, kociątka oszczędzili x Sądzę, że tutaj to oni nie będą fikać. Niech tylko spróbują. x niom. będą obsrani ze strachu jak tu wylądują i zobaczą te lemingowe mordy.

Gość gość
x niom. będą obsrani ze strachu jak tu wylądują i zobaczą te lemingowe mordy. :-D A widzisz, wreszcie i lemingi na coś się w końcu przydadzą.

Gość gość
zaloguj się miso, możesz nawet na ewa33333333 :D:D:D

Gość gość
brokeninside87 wczoraj a to przeciw pisowi można tylko z po i przydupasami?pechowiec.gif po=pis x Naprawdę, dziewczyno wreszcie zacznij myśleć. To są zupełnie inne wizje rzeczywistości i Polski. Możesz pisowską wersję uznawać za błędną, ale nie jest ona równa peowskiej. Ręce opadają, gdy się czyta, takie brednie.

no tak inne wizje jedni chcieli ukraść dzieciom i dać bankom a drudzy ukraść bankom i dać dzieciom i tak się przerzucają nie swoją kasą nie przypominam sobie czy po posunęło się do płacenia za rodzenie dzieci, traktując Polki jak surogatki? no ale porywało dzieci za to za grubym osobom, to są na remisie:D

dalej cyrk peowski z trybunałem = cyrk pisowski z trybunałem zdrada stanu Komorowskiego z 1066 - zdrada stanu Kaczyńskiego z traktatem lizbońskim Ewa narobiła syfu z imigrantami - dziś podobno Szydło podtrzymała jej .... odmowę bronienia suwerenności takie po prostu dwie bandyckie sfory, mają swoje plusy i minusy, może w po więcej aferzystów, ale czy to ważne? jak się uchwali prawo, że można zabijać, to morderstwa przestają tak razić? nie mają prawa szastać suwerennością Polski, wg Konstytucji każdego demokratycznego państwa suwerenem jest NARÓD, a na monarchów mi to towarzystwo nie wygląda, żeby sobie rościć prawo do takiej żonglerki ustaleniami ze społeczeństwem.