Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie życzę sobie aby PiS rządził Polską. ROBIMY POSPOLITE RUSZENIE????

Polecane posty

i te szczekanie ad personam, k********, ciągnące się miesiącami, nie ma jakoś czegoś takiego u JKM czy Kukiza. tylko pis, po, sld, psl, palikot i nowoczesna lubią takie bezmyślne szczeki lewicowych szczeniaków.

Gość gość
brokeninside87 dziś no tak inne wizje jedni chcieli ukraść dzieciom i dać bankom x To co robisz, to nadal nie jest rozmowa. Uprawiasz coś podobnego, do tego co robi PO i ta żałosna Nowoczesna. Zamiast rozmowy, jest powierzchowna wyliczanka i rechot. Nie chce mi się już z tobą gadać. Nie raz pisałem z Tobą, o Krowinie, że żaden z niego polityk. W końcu brakowało co argumentów. To co robisz, oczywiście w małej skali, bo to tylko Kafe, jest de facto wodą na młyn Nowoczesnej. Bo nie Korwin, będzie zbierał owoce, tego bredzenia o tym, że PiS-PO, bo on jest politycznym trupem, tylko Nowoczesna. Zupełnie brak ci wyczucia i zrozumienia mechanizmów działających w polityce. Jesteś typowym dzieciakiem (wiem, że nie masz już nastu lat, ale mentalnie tak funkcjonujesz w sferze politycznej), który uległ fascynacji, bardziej metodą Korwina, na propagowanie idei libertariańskiej, niż samą ideą. Nie widzisz, że to szkodliwy błazen, który zraża do zacnej idei ludzi. Tak samo nie widzisz, że ta krzyżówka czegoś w rodzaju socjalizmu i autentycznego patriotyzmu PiSu, jest czymś innym, przeciwnym, nowotworowi etatyzmu i korupcji w wydaniu PO i jej kontynuatorki Nowoczesnej. Idę spać. Może kiedyś zechcesz POMYŚLEĆ, na własny rachunek

Gość gość
Pospolite ruszenie możesz sobie zrobić w nosie. Prawica została wybrana w demokratycznych wyborach miażdżącą przewagą głosów. Jaki z tego wniosek? Chcących lepszej zmiany Polski jest zdecydowanie więcej :) Niech lewica nie podskakuje bo szans nie mają już na rządzenie tym krajem. Naród powiedział wam stanowcze NIE. I to dwukrotnie.

Nie raz pisałem z Tobą, o Krowinie, że żaden z niego polityk. W końcu brakowało co argumentów. x a kiedy ja broniłam że tak powiem zdolności politycznej krula, bo jakoś sobie nie przypominam x To co robisz, oczywiście w małej skali, bo to tylko Kafe, jest de facto wodą na młyn Nowoczesnej. Bo nie Korwin, będzie zbierał owoce, tego bredzenia o tym, że PiS-PO, bo on jest politycznym trupem, tylko Nowoczesna. x ojej:( jak dla mnie Petru może sobie nawet pod to sfapać, albo zacytować:D to tylko kolejna partia, która RÓWNIEŻ nienawidzi polskiego suwerenności x ), który uległ fascynacji, bardziej metodą Korwina, na propagowanie idei libertariańskiej, niż samą ideą. Nie widzisz, że to szkodliwy błazen, który zraża do zacnej idei ludzi. x nie przypominam sobie, żebym stawiała JKM wyżej niż jego idee, ale fakt, że staruszek potrafi prawdą dopiertolić jest u niego cenne x autentycznego patriotyzmu PiSu, x w gadaniu. ten patriotyzm jest w gadaniu, jak i selfie ze mszy x krzyżówka socjalizm z czymkolwiek = g****o x

Prawica została wybrana w demokratycznych wyborach miażdżącą przewagą głosów. x jak Kwach, Hitler, Tusk, Obama, Hollande, Merkel i referendum w 1946 też było demokratyczne (o kurfa, za to to bym sama siebie zbanowała, dni tygrysie policzone :classic_cool:) x ej zaraz, jaka prawica?:D:D:D:D

Gość gość
Temu lewactwu to sie nie tylko poprzewracało w d... od tego "dobrobytu" przez 8 lat kłamstw i złodziejstw i siania swojej chorej propagandy w mediach ale jak widać poprzewracalo sie im rownież w głowach :(

no, już, już, cicho, pisiątka:D jaro rzondzi polskom, a lewaki dupa cicho:D tygrys nie jest taki bezlitosny, ale tych uchodźców i te socjały wepchnęłabym szydło w dupę bez zmiękczania taka zatroskana partia o losy Polszy :classic_cool: bo po to były łobuzy, a kaczorki dobrzy złodzieje, ajajaj:classic_cool:

Gość gość
Z tego co kojarzę, to guru Korwin zabrania kobietom zajmować się polityką:-D

Gość gość
faktycznie zrobiliscie wielkie poruszenie :D

Gość Myszka Mikke
Broken, robisz to co KORWiN aktualnie a to jest KOLEJNY błąd JKM, nie wiadomo co zrobi PiS a wiec najlepiej się wstrzymać z jakimkolwiek gadaniem:-O Jeżeli PiS zrobi lustracje TO WYSTARCZY socjalizm zlikwiduje ktoś inny za 4 lata:classic_cool: I nie sadze żeby to był JKM :-O

Gość gość
Korwin walczy o liberalizm jak związek radziecki o pokój. A po za tym jako członek PZPRu nie ma on pojęcia czym jest prawica

A po za tym jako członek PZPRu x tak:( i syn Jaruzelskiego x Korwin walczy o liberalizm jak związek radziecki o pokój x i bardzo dobrze, walczy o MOJĄ wolność

Jeżeli PiS zrobi lustracje TO WYSTARCZY socjalizm zlikwiduje ktoś inny za 4 latacool.gif I nie sadze żeby to był JKM pechowiec.gif x pis sam jest socjalistyczny, Wy chyba nie rozumiecie pojęć:O albo to trolling i mogę gadać co chcę, bo nie należę do żadnej partii:O a akcję hejtuj socjalistów z pisu prowadzę na internetach już od dłuższego czasu.

właśnie o tym piszę - dla ludzi, którzy żyli za komuny, nie jest ważne, czy są wolni czy heh "solidarni" tylko czy dojadą paru agentów i takich tam czy nie. i właśnie są przekonani, że pis nie ma z tamtymi ludźmi nic wspólnego A MNIE TO G****O OBCHODZI czy dojadą, od polaczkowej wendety i płaczów wolę rozwój, wolność, zasady i jakieś k***a ogarnięcie.

gdyby ludzie stwierdzili: jebią mnie zaszłości i animozje z prlu, chcę zmiany systemowej, która daje wolność - pis by wymarł śmiercią naturalną. dlatego jeszcze długo będzie pokazówka, jak to pis dekomunizuje, odwracając uwagę od ważnych spraw, przy których robi głupoty i kradnie w majestacie prawa.

Gość gość
A co takiego ukradł w majestacie prawa?

Gość gość
Różnym ludziom? A konkretnie?

Gość gość
O k***a Broken okradli cię? :-D

Gość gość
Mnie nic nie ubyło jeszcze, nie siej zamętu :-P

Gość gość
Widzisz Broken, jakie to szczęście, że nie pracujesz :-D

Gość gość
Broken to znajdź mi taki rząd, co nie okrada, to cię ozłocę mój ty głąbie kapuściany :-P

Gość gość
Aha,:-D czyli nie wiesz.