Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patuska24

rozstepy po ciazy

Polecane posty

Gość patuska24

witam wszystkich urodzilam cudownego synka dwa miesiace temu i po tym jak zaczal schodzic brzuch zauwazylam okropne czerwone rozstepy ktore niechca wogule sie rozjasnic , cala ciaze sie smarowalam i nic nie pomoglo jest poprostu cialo bardzo oszpecone co mozna na to poradzic macie moze jakies sposoby , kremy ?co polecacie zeby to chociaz rozjasnic

Rozstępy nigdy nie znikają, sa juz do konca zycia, jedyne pocieszenie to że z biegiem czasu zbledną i będą jaśniejsze, dzieki czemu nie będą tak bardzo widoczne. Z kremów to bio oil reklamują ze niby dobry, nie wiem bo nie używałam . Ale najlepszy jest ruch, rob brzuszki to skora sie napnie i na bank będzie lepiej wygladalo :>

Gość gość
To dobrze ze są rózowe/czerwone są łatwiejsze do usunięcia, kremy nie pomogą ani bio-oil'e-tez stosowałam bo miałam straszne rozstępy na piersiach. Pomógł mi zabieg laserem frakcyjnym, jest to dosyc drogi zabieg, ale prawie nie odczuwa się bólu, goi sie kilka mies. ale efekt jest bombowy, cudowny, az nie mogłam uwierzyc gdy spojrzałam na swoje wygojone, gładziutkie i ujędrnione (bo w tym tez laser bardzo pomaga) piersi :)

Gość patuska24
a ile taki zabieg kosztuje

Gość gość
ja zapłaciłam za 2 piersi 300zł, ale to taka promocja bo u znajomego doktorka, dowiedz się w dobrych gabinetach odnowy biologicznej moze bedzie

Gość Eeeela
Polecam balsamy i kremy z serii Mustela. Rezultaty są naprawdę bardzo dobre. Najtaniej kupisz w aptekach internetowych, ja osobiście zamówiłam w Melissie.

Gość gość
A mi ich prawie nie widać;) czerwone zniknęły i nie żartuje szkoda że te białe nie ale późna była moja reakcja. Ale i białych nie widać bo na wygładzenie smarowalam kremem i nie czuć ich. Balsam brązujący i po krzyku.

Gość gość
Myślę, że najlepszy efekt jest po laserze frakcyjnym. Sama miałam zabieg i po rozstępach nie ma śladu. Robiłam laser w http://maestriaklinikaurody.com/ i efekt jest rewelacyjny, to bardzo fajna, przyjazna klinika.

Gość gość
Na rozstępy najlepszy jest laser frakcyjny. Jeden do trzech zabiegów i po problemie. Ja robiłam laser w http://www.kn-estetic.pl i po rozstępach nie ma śladu.