Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauważyłam że facetom podobaja się najbardziej brunetki albo jasne blondynki

Polecane posty

Gość gość

A szatynki albo ciemne blondynki mają w duupie

Gość gość
wszystkie sa paskudne maja ryje jak konie nic im nie pomoze

Gość gość
Nieprawda zależy od ciała i twarzy

Gość gość
ciala hahaha o k***a wszystkie anorektyczki

Gość AngelaAnge
Śmieszne to co mówisz. Jak buzia i figura brzydkie to nie pomoże kolor włosów. Atrakcyjna kobieta moze miec mysi kolor włosów i worek na sobie i będzie atrakcyjna.

Gość gość
kolor wlosow nie ma nic do rzeczy.twarz sie liczy i figura, a wlosy sobie mozna zafarbowac na wszystkie kolory teczy faceci wola jasne blondynki, bo maja skorelowane (o ile naturalne) inne cechy:niebieskie oczy, jasna cera, wysokie czolo, ladny owal twarzy, maly zadarty nosek a wielbiciele brunetek lubia takie skorelowane cechy jak lekki wasik, ciemne oczy i cera, szerokie biodra sama jestem farbowana blondynka (z natury szatynka) bo uwielbiam jasne wlosy ale nie mam zadnych z ww cech

Gość gość
paskudne jestescie

Gość gość
Jako kobieta stwierdzam ze facetom bardziej podobają się blond kobiety bo są bardziej zauważalne. Brunetki wybierają do stałych związków żeby nie rzucały się w oczy. Blond cizia z dużym biustem to marzenie każdego faceta, a w domu brunetka która dobrze gotuje i uchyli czasem pieroga:)

Gość gość
Jest tak jak napisałam w temacie Czarne albo platynowe włosy bardziej się podobają facetom

Gość gość
gdyby chodziło tylko o zauważalność to mając różowe włosy miałabym kolejkę pod oknem :P

Gość gość
Nie schodz w skrajonsci:) bo w tym momencie i łyse albo z irokezem będą zauważalne. Blond kobieta zawsze kojarzy się delikatnością i dziewczęcością. Faceci mówią jedno a coś innego im w głowie siedzi. Nie kierowałabym się opiniami na forach... Blondynka od zawsze była obiektem pożądania,

Gość gość
Nawet znam taką blondynę wręcz białe włosy, solar faceci lgną do niej jak do miodu...I to nie w sensie "bzykania" tylko dłuższego związku. Sama jestem Farbowaną blondynką i facetom się podobam bardziej niż w czekoladzie:) Nie wieżcie facetom bo was oszukują na swoją modłę dla bezpieczeństwa:)

Gość gość
Szatynki i ciemne mają w doopie bo nie rzucają się w oczy. A dla faceta najważniejsze jest by ich dziewczyna była obiektem pożdania, choć nie za bardzo bo wtedy boi się ze może go zdradzić. Facetów znam lepiej niż własną kieszen:)

Gość Gość
Dnia 8.01.2016 o 21:55, Gość gość napisał:

kolor wlosow nie ma nic do rzeczy.twarz sie liczy i figura, a wlosy sobie mozna zafarbowac na wszystkie kolory teczy faceci wola jasne blondynki, bo maja skorelowane (o ile naturalne) inne cechy:niebieskie oczy, jasna cera, wysokie czolo, ladny owal twarzy, maly zadarty nosek a wielbiciele brunetek lubia takie skorelowane cechy jak lekki wasik, ciemne oczy i cera, szerokie biodra sama jestem farbowana blondynka (z natury szatynka) bo uwielbiam jasne wlosy ale nie mam zadnych z ww cech

Od kiedy wysokie czoło jest atrakcyjne ? Dla mnie ktoś kto ma wysokie czoło wygląda jakby miał wodogłowie