Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie umiem zaufac facetom, bo podrywaja mnie zajeci

Polecane posty

Gość gość

i to bardzo czesto. W sumie wiecej podrywalo mnie zajetych facetow niz wolnych, wiec jak sobie pomysle, ze mialabym z kims byc i zachowywalby sie jak oni, to odechciewa mi sie jakichkolwiek zwiazkow. Wiem, ze gdzies tam sa pozadni mezczyni, moze 5-10%... To malo, a przy tym co z tego jezeli sa juz pozajmowani, nieosiaglani albo nie w moim guscie? I jak ich odroznic? W szambie latwo utonac... Mlodosc mija, a ja niczyja.

Gość gość
up

Gość gość
Mlodosc mija a ja niczyja... :D hahahahah

Gość gość
a ty co, z linijką ich chcesz szukać? mierzyć, oceniać, kalkulować... to powinna być miłość czyli irracjonalne uczucie, wtedy nie masz wątpliwości, popełniasz dobra lub złą decyzję ale nie wahasz się, a jak ty chcesz faceta sobie dobrać poprzez pomiary, ankiety, kalkulacje to raczej nici z tego (nie da się wywołać pociągu w taki sposób)

Gość gość
jestem wolny mozesz byc moja pokaz cycki:-P

Gość gość
albo nie, powiedzmy ze pisane w eter :)

Gość annnaniepanna
Ile masz lat ja tez tak uwazammyslalam ze to z wiekiem sie zmieni ale nie a mam 38 jestemmezatka I zdania nie zmienilam

Gość gość
mam analityczny umysl, nic na to nie poradze. dziś :D dziś c***ja, przecinkow nie robisz i pewnie mowisz "przyszlem" :o

Gość gość
to masz tak jak ja, jeśli jest ci przeznaczony zajęty facet to nic nie poradzisz ile w końcu można spławiać zajętych facetów samą będąc samotną, maskara, jeśli dopadnie was miłość to nic wam nie przeszkodzi ale zanim podejmiesz decyzje upewnij się że pan zakończył poprzedni związek

Gość Fabettgość
I vice versa :-) dobrze źe jeszcze jest ten silny popęd ,bo by się dzieci nie rodziły wcale .:-D

Gość gość
Nie chce zajetego.

Gość gość
gość dziś nie w twoim guście czyli nie model

Gość gość
dziś Na podobnym poziomie atrakcyjnosci do mojego.

Gość gość
czyli przecietniara chce niewiarygodnie przystojnego super :D albo uważasz się za piekną a jesteś przecietną, brzydką?

Gość gość
jestem troche powyzej przecietnej, ale nie z powierzchownoscia mam najwiekszy problem.

Gość gość
czyli przecietna anorektyczka która uważa się atrakcyjną?

Gość gość
Co Ty tak ciagle o tej atrakcyjnosci... To jest tylko i wylacznie kwestia gustu, wiec nie prowokuj, bo tylko tracisz czas.

Gość gość
Problem jest u ciebie nie u mężczyzn

Gość gość
Jesteś z tych, co potkną się o miłość, ale pójdą dalej, nie zaryzykują...ze strachu?? Męzczyźni podrywają w większosci odruchowo, zwróć uwagę na tych, którzy nie podrywają nachalnie, natrętnie. Konsekwentnie goń zajętych, bo to chłoptasie z kompleksami. Prawdziwy mężczyzna szanuję swoją kobietę i nie śmiga na boki. Życzę szczęścia i odwagi.

Gość gość
im przystojniejszy tym wiadomo, że się bawi uczuciami

Gość gość
Masz racje, bo w dzisiejszych czasach bycie szczerym, uczciwym czlowiekiem jest problemem.

Gość gość
dziś Dzieki ;) Probowalam z kilkoma facetami i za kazdym razem bardzo szybko dopatrzylam sie krzywych akcji. Chyba biora mnie za naiwniare. A ostatnio spotykalam sie fajnym, spokojnym z chlopakiem, ktory raczej by nie zdradzil, ale to byly tzw. cieple kluchy, a faceta mniej meskiego niz ja tez nie chce. Nie pociagaja mnie tacy i nic na to nie poradze.

Gość gość
a co ty się jej tak o atrakcyjność dopytujesz? to właśnie najczęściej faceci mają pod tym względem za wysokie wymagania, często facet przeciętny czy nawet brzydki, chuderlawy i niski chce bardzo atrakcyjną a kobiet na swoim poziomie atrakcyjności nie bierze pod uwagę.

Gość gość
@up Dokladnie ;)