Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chlopak mnie odrzucił,bo... nie jestem dziewica

Polecane posty

Gość gość

Przykro mi się zrobiło ;( Zacznę od początku. .. Poznałam w pracy chłopaka, mamy po 22 lata. Spodobalismy się sobie, szmery bajery, zaczęliśmy się prywatnie spotykać. Niemal od początku próbował się dowiedzieć czy jestem dziewicą i jeszcze kilka innych spraw, w sumie uznałam to za normalne pytanie, ale coś mi nie grało - za szybko wnikal ale widocznie nie lubi tracić czasu. Powiedział mi ze jest prawiczkiem, ja się szczerze ucieszylam, I dałam mu odczuć ze w tym wieku to pozytywny wyjątek. Zachowywał się jak zakochany, ale był bardzo wolny co rozumiałam,osmielalam go ale nie wchodzilam mu do łóżka, jestem porządną dziewczyna. W końcu zapytał wprost, był już zniecierpliwiony i podstawil mnie pod ścianą... powiedziałam, ze nie jestem, taka prawda, dokładnie rok temu czyli też późno straciłam z chłopakiem po rocznym związku, wcześniej mialam chłopaków ale na przytulaniu się kończyło. Tamten był moja wielka miłością , nie wyszło z innych powodów ,odchorowalam to i i otworzyłam się na nowe znajomości. Tutaj już byłam trochę zaangazowana a on po tym wyznaniu udawał ze jest ok a potem zaczal mi docinac ale nie tak wprost jednak domyslilam sie.. zdenerwowal mnie tym i jeszcze czymś, ignorowalam go przez 2 dni i wtedy mi nawtykal,ze pomylił się do mnie, ze myślał ze jestem dama a jestem zwykła szmata itd.. reety jak to usłyszałam to mialam ochotę mu powiedzieć conieco ale się powstrzymalam. Niby cieszę się z tego, ze pokazał prawdziwą twarz .... Ale trochę szkoda mi zmarnowanrgo czasu i uczuć...bo odchorowalam to mimo wszystko. Mogło być tak fajnie a z powodu swoich kompleksów (jego prawictwo to nie wybór,ale i tak cieszyłam sie) zniszczył to . Debil jeden. Nie róbcie tak !

Gość gość
Alez to durna i prymitywna prowokacja :-)

Gość gość
Prowokacja?

Gość gość
Tak, i w dodatku napisana przez chlopaka prawiczka.

Gość gość
Hahahaha fajnie ze jestem chłopakiem i w dodatku prawiczkiem :D chcialabym żeby to była prowokacja

Gość gość
No tak bo wszystko co nie podoba się kobietom pisze mężczyzna będący prawiczkiem :P Weźcie się leczcie babeczki bo to wariactwo, że wszędzie widzicie prawiczków

Gość gość
a sam jest prawiczkiem ale to nie jego wybor.godne podziwu.jakby go spuscic ze smyczy to szarpalby jak reksio boczek, ale nie moze. i to ze nazwal cie szmata mowi samo za siebie

Gość gość
Ja powiem inaczej. Bylam dziewica do 27 roku zycia i pamiętam jak potem miałam romans i mówiłam o tym facetowi. Nie uwierzyl i tez mnie wyzwal dużo bardziej zle. Wniosek nasuwa sie sam.

Gość gość
nie warto być prawiczkiem, jak wy nie bzykacie to ktoś inny bzyka na wasze konto ...

Gość gość
To był jakiś idiota. Mówi ci to facet, który też długo był prawiczkiem. To naturalna potrzeba, ja nie oczekuję od osoby dorosłej że nie miała za sobą kontaktów intymnych.

Gość gość
Ja tam jestem a raczej byłem 30 letnim prawiczkiem ale związałem się z 16 letnią dziewicą razem mieliśmy swoje pierwsze razy. Musicie szukać wśród nieletnich kilka lat poczekać i już możecie mieć dziewicę. Pozdrawiam.

Gość piotr po 30tce
Do autorki : Co za idiota. Cudownie jest patrzyć na seks, widziany oczami niedoświadczonej młodej kobiety. Czuć jej pierwsze podniecenie, widzieć pierwszą reakcję na czuły, delikatny męski dotyk w intymne miejsca. No i odpowiednia oprawa całości. Dobre wino, świece dające cudownie romantyczny półmrok który skrywa jeszcze to i owo czego może krępować się partnerka podczas tego pierwszego intymnego spotkania z mężczyzną .. piotr_290@o2.pl

Gość gość
A mnie chłopak, którego kiedyś kochałam odrzucił, bo byłam wtedy dziewicą. To było bardzo bolesne i przykre doświadczenie życiowe.

Gość gość
Mężczyźni chcą porządne kobiety kobiety chcą roochaczy

Gość gość
prawiczek/dziewica z wyboru lub bo nie bylo innego wyboru ma znaczenie.licza sie intencje