Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja waga oszalała?

Polecane posty

Gość gość

Od poniedziałku jestem na diecie , 4-dnia weszłam na wage i miałam prawie 4 kg mniej , pewnie to woda.. ,ale dziś 6 dnia wszłam z ciekawości i mam +2 kg, jak to możliwe? Startuje z dużej nadwagi .

Wiesz...to ze jesz salatke zamiast schabowego to wcale nie oznacza ze mozesz jej wsunac cala miednice :D :D :D

A tak na serio-po co sie wazysz tepa dzido po kilku dniach od rozpoczecia diety? W watrobie masz zgromadzone zapasy wegli ktore zanim zejda to minie z miesiac i dopiero wtedy organizm zacznie zrzucac sadelko. Wahania wagi teraz to po prostu nawet nie woda (bo chyba nie jestes tak glupia,zeby ograniczac plyny? :D ) tylko gowno w jelitach. Tyle. Trzymaj diete i zwaz sie za 2 miesiace i gwarantuje ze waga nie bedzie wariowac.

Gość gość
Możesz mnie nie obrażać? Nie wpirdalam sałaty. Jem zdrowo i mniej,chciałam sprawdzić czy waga ruszyła, a ty jesteś bezszczelna. Dla twoje uwagi, na diecie nie pije sie tylko wody, bo herbaty i zupy też są zaliczanie do płynów ;)

Gość Lovelygirl25
Nie nie moge cie nie obrazac bo jestes glupia i sie nie znasz. Z takim brakiem wiedzy to ty mozesz przytyc a nie schudnac. Jak ty oczekujesz ruszenia wagi po niecalym tygodniu to...szkoda slow. Miesiac to minimum ale w twoim przypadku to bez sensu jak ty za tydzien znow zaczniesz wp*****lac na potege bo "mimo diety i tak nie schudlas wiec po co sie odchudzac" gdyby tak nie bylo to bys sie nie zapuscila do takiego stanu. Kazdy kto sie zna przyzna mi racje. Typowa locha co rusza z dieta od poczatku roku i liczy ze schudnie w miesiac 10 kilo. Im szybciej tym lepiej bo przeciez jak mozna tak dlugo sie glodzic!? Schudne i znow bede mogla zrec jupiiiii :) Zjepppana suko

Gość gość
waga nie oszalała, organizm się po 4 dniach opamiętał, bo policzył sobie, ze po roku będzie 366 kg mniej.

Gość gość
A ile wazysz i ile wzrostu? Moze wcale nie musisz sie odchudzac? Kobiece kraglosci sa seksi ;)

Gość gość
Lovely , kał to ty bedziesz mieć na mordzie , za te głupie sukowate odzywki , tępa strzało :) /Lmao

Gość gość
Kobieta chce tylko wiedziec, a wy po niej jedziecie jak jakieś niedorozwoje, żal czytać wypowiedzi takich jak wy. Elo

Zamiast sie kurfo zajmowac moim slownictwem,wyciagnij esencje mojej wypowiedzi. Udzielilam ci dosc wyczerpujacej odpowiedzi ale nawet nie zczailas tego wiec po co ja marnuje transfer...lol