Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O co chodzi z tym prawictwem, dziewictwem

Polecane posty

Gość gość

Wydaje mi się, że te tematy piszą zakompleksione prawiczki, którzy kobiety oglądają jedynie w .jpg To nie ma wielkiego znaczenia, oczywiście nie chciałbym żeby moja kobieta miała aż tak wielu facetów.Nie chce tez oczywiście wiedzieć kim byli, ale akceptuje fakt że jesteśmy przecież dorośli i jest zupełnie normalne że mamy potrzeby i doświadczenia w tej strefie naszego życia. Ktoś oczekujący dziewicy od dorosłej kobiety jest idiotą, jeśli rzeczywiście są to tematy na poważnie pisane. To takie moje zdanie, nie bierzcie tych tematów na serio, bo takie poglądy ma margines.

Gość piotr po 30tce
Ja nie oczekuję od dorosłej kobiety aby była dziewicą, choć muszę przyznać, że cudownie jest patrzyć na seks, widziany oczami niedoświadczonej młodej kobiety. Czuć jej pierwsze podniecenie, widzieć pierwszą reakcję na czuły, delikatny męski dotyk w intymne miejsca. No i odpowiednia oprawa całości. Dobre wino, świece dające cudownie romantyczny półmrok który skrywa jeszcze to i owo czego może krępować się partnerka podczas tego pierwszego intymnego spotkania z mężczyzną .. piotr_290@o2.pl

Gość stulej84
11:08 spuściłeś się

Gość gość
Tak, to piszą prawiczki, a głupie dziewice im odpowiadają, zamiast poszukać sobie kogoś normalnego w realu. Normalni ludzie nawet w to nie klikają.