Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Suczka Cycolina

Czy to prawda, że mężatki są lepsze w łóżku od singielek?

Polecane posty

Gość gość
Często mają wszystko : kochającego męża, dobry seks, cudowne życie x Bardzo rzadko ci co mają dobry seks w domu zdradzają, bo raz... po co komplikować sobie życie i ryzykować rozpad małżeństwa dla jakiejś fanaberii? A po drugie jak ktoś jest usatysfakcjonowany seksem, to i jego/jej potrzeby są zaspokojone, nie ma się potrzeby na więcej. No chyba że ktoś ma puszczalską naturę :)

Gość gość
Bella 17:04, swietnie powiedziane! Kafemen@wp.pl

Gość gość
"A po drugie jak ktoś jest usatysfakcjonowany seksem, to i jego/jej potrzeby są zaspokojone, nie ma się potrzeby na więcej." x Wąski punkt widzenia. Kafemen@wp.pl

Gość Oksymoron
Tak, mężatki są lepsze :)

Gość Jefrey
Miałem kiedyś romans z mężatką i co mnie ździwiło że francuza to z połykiem na starcie robiła bo jak się okazało nauczona była francuza na starcie bo od niej stary był krótko dystansowcem i dopiero za 2 razem miała frajdę z sexu.Tłumaczyłem,że nie musi ale mówiła,że z przyzwyczajenia po kilku razach wyznała że orala do konca to tylko mi robiła.mile wspominam

Gość gość
Coś w tym jest. Niedawno brałem mężatkę, to była cała perwera. Ręka w pochwie, seks bez prezerwatywy i spust do ust.

Gość ogolony h
Nie jest to jakas regula, ale z wlasnego doswiadczenia powiem ze mezatki sa lepsze.

Gość gość
Też z własnego doświadczenia stwierdzam że mężatki są o wiele lepsze w te klocki. Mężatka ma seks codziennie a nawet kilka razy dziennie, a singielka od święta. Moja kochanka ma duże umiejętności i wielki libido, roocha się niesamowicie.

Gość gość
Singiel ją nic nie potrafi,ta która miała męża wie o co chodzi i sprawia facetowi wielką przyjemnosc.

Gość gość
W większości tak jest. W skrócie mówiąc mężatki zwykle częściej uprawiają seks i lepiej znają fizjologię mężczyzn (w kwestii seksu).

Gość gość
Mężatki wiedzą jak zadowolić faceta i jakie są jego potrzeby.Maja większe doświadczenie i potrafią wielką przyjemnosc nam sprawić swoimi pieszczotami.

Gość gość
Mezatki sa super.

Gość gość
heh ale bzdury moja żona leży jak kołek a ja ją obrabiam jak sprawny rzeźbiarz. Nudne ale co zrobić jak taka się trafiła.

Gość gość
skończył mi się papier toaletowy a tam na gilzie "kafemen"

Gość gość
Pozdrawiam moją wielbicielką/wielbiciela ;) x Właśnie z powodów tutaj wymienionych w temacie bardzo kręcą mnie ładne i doświadczone mężatki. Kafemen@wp.pl

Gość gość
wycieram buta z psiego goowna noga sama napisała na obsranym trawniku kafemen, sąsiadka z góry woła że napis wyszedł :o

Gość gość
Rozśmieszają mnie złośliwe podszywy (a może tylko jeden), którym mogę tylko współczuć: ciężkiego życia, jadu, który ich zżera od środka, a może także choroby psychicznej... Kafemen@wp.pl

Gość gość
kafemen porywczy jak grochowe wiatry

Gość gość
Współczuję ci ciężkiego poczucia humoru i być może choroby psychicznej...Mimo twojej zajadłości wysyłam ci życzenia - wszystkiego dobrego, wracaj do zdrowia i bądź otwarta/y na ludzi o innych poglądach niż ty. :) Kochaj ludzi i oni cię wtedy pokochają... Kafemen@wp.pl

Gość gość
sąsiadka lepiła pierogi i woła przez okno "ino syra kup synu" a on odpowiada kafemen

Gość gość
Kochany troliku, luzuj szorty ;) Kafemen@wp.pl

Gość gość
jak samolot wylądował ludzie klaskali i skandowali kafemen

Gość bella  86
21:01 kafemen, widzę, że staleś się gwiazdą ero :-D. Pozdrawiam.

Gość gość
kradłem drzewo z lasu i szedł leśniczy bałem się to schowałem sie w święte brzózki a leśniczy woła "to ty kafeman"

Gość Torun
Tak są lepsze właśnie takiej szukam

Gość gość
żony kafemana szukam

Gość gość
bella 86, chcąc nie chcąc stałem się ;-) Mój fan zapewnia mi darmową reklamę, on chyba sam/a nie zdaje sobie z tego sprawy. Jako podszyw też mnie lansuje ;-) A ja taki skromny... Kafemen@wp.pl

Gość gość
Takich sami szukacie bo dobrze wiecie jak sami piszecie, ze seks jest lepszy bo wiedza czego chcą. Tylko pozniej wyzywacie je od puszczalskich, takich i owakiej. Tak samo jak rozwódki, ktore sa wyposzczone, nikogo nie zdradzają, nie robią krzywdy i tak im ublizacie:-o Żenada. Okreslcie sie czy chcecie cnotliwa czy lubiąca seks

Gość zonaty wielelat
to prawda sam jestem żonaty w sypialni chłód od lat, a pare lat temu poznałem mężatkę i można ! bzykamy się jak nastolatki czas mija a my mamy coraz większą ochotę.