Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Suczka Cycolina

Czy to prawda, że mężatki są lepsze w łóżku od singielek?

Polecane posty

Gość bella  86
12:45 fuj to Ty też z facetami.

Gość gość
bella i ty przeciwko mnie? Głupia jesteś ja to całe forum Kafemen@wp.pl

Gość bella  86
13:12 dzięki, może i jestem głupia.

Gość brygol14
Ja uważam, że singielki są w łóżku znacznie gorsze. Kiedyś miałem przygody z kilkoma dziewczynami z http://ekstaza.pl i powiem, że tylko jedna z pięciu spełniła mnie w stu procentach :)

Gość gość
Bella 86, widzę że Ty też doczekałaś się kolejnego podszywa. :) Żeby oni chociaż to robili inteligentnie, a tu... Kafemen@wp.pl

Gość gość
...a tu tylko ja jestem inteligentny :O Kafemen@wp.pl

Gość gość
zostało tylko zjeść te naleśniki które moja ukochana dziś smaży. Kafemen@wp.pl

Gość gość
"gość dziś ...a tu tylko ja jestem inteligentny pechowiec.gif Kafemen@wp.pl" x Lubisz się bawić w kotka i myszkę... ;) O inteligencji świadczy też kultura człowieka. A ty podszywając się masz fun, ale tylko w twoim ciasnym umyśle...Dojrzali i inteligentni ludzie nie mają z czegoś takiego zabawy. A może jesteś nastolatkiem lub masz problemy z głową... Kafemen@wp.pl

Gość gość
Wróżbita Maciej mi powiedział, że tu same małolaty siedzą co robią loda za doładowanie prawda to? Kafemen@wp.pl

Gość gość
Pewnie ze mężatki są lepsze. Jak ktoś napisał z singiel ka można chodzić za rączkę a w sexie nie wie czego chce ,troszkę może małe doświadczenie. Natomiast jak kochani dosiadzie was mężatka która chce walić w rogi męża, a może jest troszkę nie zadowolona z sexu z mężem to sobie wyobrazdzie co ona potrafi wyczyniac.

Gość gośćPeter
A ja się nie zgadzam z tym, że mężatki są lepsze... moim zdaniem nie zależy to od tego, czy ktoś jest w formalnym związku czy nie, tylko od poziomu libido, chęci przygód, chęci zdobywania nowego doświadczenia. Miałem dziewczynę kilka lat temu, która jak twierdziła była dziewicą a miałem z nią najlepszy seks na świecie. Zero zahamowań, lodzik w perfekcyjnym wykonaniu i widać było, że zadowalanie mnie sprawiało jej przyjemność co powodowało jeszcze silniejsze i przyjemniejsze doznania. Co prawda parę tyg na to czekałem, ale warto było. Potem miałem jeszcze kilka innych dziewczyn, też były niezłe, ale jednak z tamtą mam najlepsze wspomnienia. Zdarzyło mi się też zaliczyć mężatkę i właśnie powiedziałbym odwrotnie, że to mężatki są "świętojebliwe" haha :D Niby miała na mnie ochotę, ale zachowywała się jak dziewica. Coś w stylu "chcę ale się boję, chciałabym, ale mam męża". W końcu się zdecydowała, a ja naprawdę czułem się jakbym ruchał dziewicę. Strasznie spięta była, a po stosunku powiedziała, że ma wyrzuty sumienia, tak mi tym dokładnie zjebała humor, że powiedziałem nigdy więcej- w życiu już nie chcę do łóżka żadnej mężatki. Jestem młodym mężczyzną i znam wiele młodych wolnych kobiet, niektóre z nich brzydko mówiąc zaliczyłem i powiem że właśnie singielki- nowe pokolenia wiedzą dużo więcej o seksie niż mężatki, otwarcie mówią, bez krępacji co lubią albo czego chciałyby spróbować. A mężatki moim skromnym zdaniem to się nadają tylko do garów i wychowywania dzieci. Nikogo nie urażając. Może i jakieś wyjątki się trafiają, że robią skok w bok i rżną się jak dziwki, jednak uważam że jest to zdecydowana mniejszość. Wydaje mi się że większość panów którzy się tu wypowiedzieli to ma naprawdę ostre fantazje albo chcą żeby tak było. Moim skromnym zdaniem to totalna ściema z tymi mężatkami że są takie otwarte i wyzwolone. Pozdrawiam wszystkich! Szczególnie żądne przygód singielki :* Jakby co to się polecam :P

Gość gość
mężatka ze stażem wie co ma robic mąż ja uczy nabiera doświadczenia i potem jest śmiała

Gość gość
Ja trafiłem na mężatkę, która rżnęla sie jak królik. Seks jednak to nie wszystko. Kafemen@wp.pl

Gość gość
Jakość ruch/ańska nie zależy od stanu cywilnego. Kilka mężatek zaliczyłem i było różnie, jedna laskę robiła genialnie, handjob - lepiej nie mówić, klasyczne ruch/anko - baaardzo namiętnie, ale bez wyobraźni i urozmaicenia, jeśli mąż miał to samo ale bez namiętności, to współczuję facetowi. Druga to kłoda jak przyspawana do ziemi. Ciężko mi sobie wyobrazić, że przed ślubem były rewelacyjne. Moja żona natomiast całkiem nieźle sobie radzi, są pewne braki techniczne, ale nadrabia otwartością i dobrymi chęciami - na wszystko ma chęć, oral, anal, plener, szybki numerek w kuchni o każdej porze dnia i nocy - zawsze gotowa :-) Kochana kobieta :-)

Gość gość
Z rozwódkami to prawda. Sam roocham taką 45 latke. Ona wie czego chce. Oral do spustu w ustach pewny. A jak dosiądzie to tak długo ujeżdża że prawie jaja na drigą stronę przegiągnie. ej ...

Gość zonaty wielelat
jak pisałem spotykam się z mężatką. Najważniejsze dla kobiety a przede wszystkim mężatki ,lubią dyskrecje jeśli przekonają się o tym że z pokoju hotelowego nic nie ujrzy światła dziennego to.... panienki z agentury mogły by się pokłonić.

Gość gość
A czym różni się doświadczona kobieta lubiąca seks od pani z agencji? Tylko przebiegiem. Takie doświadczone mężatki są super. Kafemen@wp.pl

Gość gość
Singiel wstydza się wziąć sprawy w swoje tece.Pomasowac penisa,zrobić łaskę czy polizac jajka to dla nich za trudne.Mężatki nie maja z tym problemów i są bardziej ogarnięte jak sprawić przyjemnosc facetowi.

Gość gość
Mężatki maja doświadczenie i wiedzą co sprawia facetowi największą przyjemnosc.

Gość gość
Dokładnie jak wyżej. Związek daje możliwość zgłębiania seksu, single takiej możliwości nie mają poza jednorazowym rozładowaniem się. Mężatka i singielka w tym przypadku to jak porównać kogoś kto pracuje przy robieniu kawy, z kimś kto ją tylko konsumuje. Stąd mężatki wiedzą więcej o seksie, mężczyznach itp.

Gość gość
Ogółem panowie patrząc na wypowiedzi większość twierdz ze mężatki są lepsze ja też tak twierdzę mam żonę. Chyba coś w tym jest nie chce ujmować singiel kom wiadomo nie które też wiedzą o co chodzi.

Gość gość żonaty
Ja powiem tak To nie chodzi czy singielka czy mężatka To nie chodzi czy kawaler czy żonaty Kto jest lepszy ? To chodzi o to. Bo każdego z nas czy każdą ekscytuje nowa osoba nowa znajomość nowe pożądanie jakaś niepewność w nowych relacjach itp Mamy stabilizację społecznofinansową w swym związku i do skoku w bok szukamy osoby aby nas pociągała fizycznie Podkreślę najczęściej fizycznie Bo nie chcemy tej osoby na stałe (taką jaką jest również z wadami) tylko do relacji przyjemnościowych. A potem rozmyślamy ile to kochanek,kochanka są lepsze od naszych życiowych partnerów. Faktycznie jest to pokusa bo kto by nie chciał mieć nowej kobiety, czy nowego faceta bez odpowiedzialności i konsekwencji za nową osobę. Śmieszne ale i prawdziwe powiedzenie Za darmo to i woda słodka jest. .....

Gość gość
Chyba tak jest

Gość gość
Trudno powiedzieć

Gość gość
Mój fan zapewnia mi darmową reklamę, on chyba sam/a nie zdaje sobie z tego sprawy. x aleś durny :D robisz z siebie pośmiewisko koleś tym ciągłym wklejaniem swojego maila, więc i ludzie drą z ciebie łacha. to nie jest żadna darmowa reklama :D można powiedzieć że sam się zaorałeś :D:D:D a jak szukasz bzykanka to uderzaj na zbiornik albo garsonierę, tu, mimo że forum niby erotyczne, jest po prostu beka i śmiech a nie erotyczne klimaty.

Gość gość
5:40, a ty dalej nie kumasz, ze to mój podpis, bo nie mam niebieskiego nicka. Za trudno zrozumieć jak widze. Kafemen@wp.pl

Gość gość
Jakbyś tez nie zauważył/a, to tu każda osobę o jakimś znanym nicku sie wyzywa i próbuje poniżać. Co to za różnica czy nick niebieski, czy gość z podpisem... Jak widac osoby z "bardzo" wysokim IQ tego nie mogą zrozumieć. ;) Kafemen@wp.pl