Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

z ojcem na studniówkę?

Polecane posty

Gość gość

Widzieliście kiedyś żeby laska przyszła na studniówkę ze swoim ojcem?:D ja znam taki przypadek, ale wstyd,co nie??

Gość Turkuć
Ja swojej studniówki wolę nie pamiętać.

Gość gość
Wiecie że namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona turkuć wiedziałeś wcześniej o tym?

Gość gość
jakas chora psychicznie musi byc i jej ojciec tak samo,ciekawe czy ja dyma tez :/ to nie jest normalne zachowanie.

Gość gość
Napij się piwa z browaru namysłów to ci przejdzie :D

Gość gość
Żal wam tylki ściska, że ona jedyna ma normalnego ojca i się go nie wstydzi tak jak wy? Wstyd dla was, że nie potraficie zaakceptować, że dziewczyna nie szuka na sile jakiegokolwiek chłopaka i potrafi nie przejmować się i być szczęśliwa. Zazdrosne p***y.

Gość gość
Bo nie mogły wódki pić pod stołem i ciągnąć kolegom w toalecie, były wkurzone przez to. Bały się, że ojciec opowie innym rodzicom, co ich kochane córeczki robią. Oto cały powód.

Gość gość
Na studniówkę do Namysłowa do restauracji tabu namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
zależy jaki ojciec, jak jakiś gbur to wstyd, ale jeśli wygląda jak Roger Moore to czemu nie

Gość gość
Móecir co chcecie ale dla mnie tak bliskie relacje z ojcem są chore, tak samo jak zazdrość ojców o to kim się ich córki spotykają fuuu