Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dominika69

sala weselna w łodzi i okolicach

Polecane posty

Gość dominika69

poszukuję sali weselnej w łodzi z hotelem

Gość irenkaa1
moja znajoma ostatnio miała wesele w hotelu http;campoverde.pl przyjęcie było bardzo udane posiłki również były bardzo dobre . Z miłą chęcią mogę polecić tą salę z hotelem

Gość gość
Ja też ale nie musi być z hotelem

Gość gość
Yuca , Złotno, byłam tam na weselu i jak nie lubię wesel to całkiem przyjemny zakątek

Gość gość
Ja miałam wesele w Soplicowie i naprawdę polecam to miejsce. Wszystko przed uroczystością było dopięte na ostatni guzik i wszystko w 100% wypaliło. Właściciel Pan Darek bardzo nam pomógł przy organizacji, we wszystko był zaangażowany, sypał pomysłami z rękawa. Totalną niespodzianką dla gości był grill zorganizowany w podświetlanym ogródku z pięknymi altanami. Jedzenie było pyszne, porcje ogromne. A wystrój cudowny, bez zbędnego przepychu i kiczu. To taka restauracja z tradycją. Do organizacji wesela akurat tam zachęciło mnie wiele pozytywnych komentarzy w internecie i naprawdę nie żałuję.

Gość AsiaZam
Ja ostatnio bawiłam się na bardzo eleganckiej sali blisko Łodzi. Sala nazywa się Zajazd u Przemka w Zgierzu. Bawiliśmy się w Sali Kryształowej. Sala jest duża i robi bardzo duże wrażenie. Jedzenie jest smaczne i przede wszystkim dostajesz je ciepłe :) Obsługa miła i pomocna. Wokół sali jest czysto i ładnie. Są też noclegi dla gości na miejscu. Polecam

Gość gość
W Zajeździe u Przemka jest Hotel Diament. Fajna sprawa bo nie trzeba się martwić o transport do hotelu. Sale są śliczne a hotel przytulny.

Gość gość
Zajazd jest super mają pyszne pierogi :)

Gość gość
Ja swoje wesele miałam w Venge w Łodzi i muszę przyznać, że było bardzo udane. Sala jest jak najbardziej okej i jedzenie tam jest takie dobre. Same fajne wspomnienia mam stamtąd! Ogólne byliśmy z mężem bardzo zadowoleni z wyboru tej sali.

Gość Marek

Ja polecam poszukać tutaj https://www.gdziewesele.pl/. Mają bardzo dużą bazę lokali i usług związanych z weselem.