Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ma ktoś myszoskoczki?

Polecane posty

Gość gość

jw

Gość gość
A o co chodzi?

Gość Martaaaa4
Mam :) Ba! miałam nawet 10 :) bardzo fajne zwierzęta, wbrew pozorom bardzo mądre :) Dzisiaj mojemu "Naleśnikowi" ogon odpadł - biedak tak strasznie krwawił ale mam nadzieję że szybko wróci do zdrowia :) Polecam te zwierzaczki bo naprawde u większości budzą obrzydzenie ale to naprawdę pocieszne stforki :)

Gość gość
Moja jedna mysia zamyka oczy. Czytałam o infekcji oka, ale to chyba jednak nie jest to. Raz jej wytarłam ropę, ale ona ciągle je zamyka. Nie lubi mnie w porónwaniu zinnymi i chyba mniej się bawi, ale nie jakos skrajnie bo też jest aktywna. czasem w intensywnej zabawie ma otwarte oczy, ale tak w ogóle wygląda jak Japonka, takie dwie kreseczki tylko ma ciągle. Nie wiem czy iść do weterynarza czy nie, bo nie ma jasnych symptonów. ale czemu je zamyja, zwłaszcza tylko jedno, tzn jedno mocnij zamyka niż drugie...

Gość gość
wypadł mu ogon? pociągnęłaś go? haha Naleśnik;D ja nie wiem co mam z moją zrobić. jesli jest zdrowa, to lekarz i tak jej coś zapisze, skoro juz pojade, choćby po to, bym kase wydała. WIęc 1) wydam po nic 2) będę zwierzaka faszerować chemią bez sensu kurde, nie umiem okreslić czy ona jets chora czy nie...

Gość gość
up

Gość gość
przez Ciebie mam ochotę na naleśniki...znalazlam na szczęście dietetyczny przepis, zanotuje i pewnie sobie zrobie kiedyś, będzie fajnie.