Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Evelyn666ya

Popisze erotycznie...

Polecane posty

Gość gość
Ale przeciez Ty tylko z dziewczynkami...

Gość gość
Jakies miejsce w ktorym chcialabys sie kochac/piescic gdzie nie probowalas albo boisz sie sprobowac?

Gość gość
ja jestem dziewczynką :) co cię mega podnieca ? jaką miałaś najgorętszą wizje erotyczną?

Tak, widziałam kiedyś scenę na starym amerykańskim filmie gdzie młoda para zaczęła się zabawiać w aucie stojącym na wzgórzu w świetle księżyca. Mega romantyczna atmosfera. Tak nie próbowałam Druga której się boję to chciałabym tak jak nastolatka po cichutku a za sciana rodzice:) Tak wiesz, młodzieńcza adrenalina.

gość dziś uwielbiam czuć oddech kobiety na ciele, wtedy czuję jej bliskośc, namiętne, wręcz wulgarne i dzikie pocałunki. No i fetyszyk chyba. mega rajcują mnie kobiety w sexy bieliźnie i szpilkach. najgorętsza fantazja... hmmm. nie wiem, tyle tego że nie pamiętam:)

Gość gość
A myslalas kiedys o seksie z nieznajomym? Spontanicznie w jakims publicznym miejscu?

Z nieznajomym nie, mimo wyzywającego wyglądu jestem z tych co do seksu potrzebują uczucia, dla mnie seks to pewnego rodzaju wyznanie uczucia że oddaje się tej najbliższej. Ale to nie znaczy że jestem niedoświadczoną cnotką. W miejscu publicznym... zdarzało się. np. w szkolnym kiblu. odpowiadając na Twoje pytanie: nie, nie myślałam. Podajcie swoją płeć przed pytaniem.

Gość gość
kobieta, w związku jesteś tą co dominuje czy woli oddać się całkowicie swojej partnerce ?

Gość gość
Widać, że da się z Tobą przyjemnie porozmawiać :)

Kieeerwa ale pytanie. Z uległością i dominacja jest róznie, zazwyczaj po równo ale często warto odstawić jakąś grę, np. ja będę grzeczna uczennica i będę uległa, grzeczna i wstydliwa w bluzeczce i zakolanówkach a ty będziesz ostrą nauczycielka, włosy w kok, szpilki, koszulowa bluzka, okulary i dominuje. Czasem mam p******e pomysły jak wiązanie na stole i ostre zabawy. w łożku trzeba różnorodności, jest dobra zabawa i nie nudzi się a zdrady przeważnie są z nudy. jesteś kobietą zostaw w łóżku na sobie obcasy i staniczek i zdominuj faceta, jeśli jesteś facetem rozłóż prześcieradło na stole daj kobiecie recznik i zróbcie sexsalon masażu, trochę wyobraźni i seks staje się wejściem do innej krainy. Dlaczego by po obejrzeniu jakiegoś ciekawego filmu nie pobawić się w rodzaj cosplay erotycznego? nie trzeba geniuszu tylko wyobraźni i odwagi. Booya!

Gość gość
Pewnie, ze z Evelyn mozna, bo jest otwarta i tolerancyjna. " mega rajcują mnie kobiety w sexy bieliźnie i szpilkach" x Mnie tez, zwłaszcza w pończochach. Kafemen@wp.pl

miałam też chłopaków, pytajcie o wszystko jak chcecie. Też mam pytanie do zaobrączkowanych, w ilu procentach przypadkow wasz seks to niewyszukany seks typu lodzik klasyka, na jezdca i spac i w ilu % jest to jakaś erotyczna zabawa?

Gość gość
Facet: jaka jest twoja ulubiona pozycja? SPrawia Ci przyjemnosc odp na nasze pytania? W sexsalon sie bawilem... :)

Szpilki są bomba tylko nie takie poniżej 8 cm ja wole 12cm+. ale nawet trampki mogą być sexy, wystarczy założyć do tego białe zakolanówki zawiazac rozpięta koszule pod cyckami i już jest inaczej.

Lubie odpowiadać na pytania, szczególnie gdy wp*****lam zupke chińska i mi się nudzi:) Najlepsza pozycja... uwielbiam leżec robiąc minetke i jak bawi się moimi włosami lub stać w rozkroku przed klecząca/kucającą dziewczyna jak się bawi moja cziką:) 69 tez ale wole być na dole. Nie najlepsza to na boku, przodem do siebie, pocałunki i błądzenie rekami po ciele partnerki. z facetem to na jeźdźca lubiłam.

Gość CzwarteImperium
Ja mam proste pytanie. Jak smakuje wylizywana ci=pa? 😴 Bo faceci mają inne kubki smakowe i muszę porównać odpowiedzi.

Zaraz powiem słono słodko... nijaka:) trudno opisać bo każda ma inaczej z bakteriami, składem wydzieliny.. przeważnie taka slono sodkawa. nie umiem opisac.

Gość CzwarteImperium
To ja wolę słono-słodką. Podoba mi się takie zestawienie. I prawie jak moja. ;) Drugie pytanie- lepszy ku=tas czy ci=pa jako narzędzie orgazmowe dla siebie?

Mocniejszy mam orgazm lechtaczkowy niż pochwowy wiec najbardziej zadowala mnie języczek czy paluszki. I Cipiczka Ładniejsza, wybzczcie faceci ale penis bez erekcji taki dyndający jest... delikatnie mówiąc sredni:)

Popisze, pogadam, poznam wirtualnie... w tym kobiety są najlepsze (no dobrze, nie tylko wy, ale jest różnica ;-) ). Zatem... jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma (stąd moja/nasza obecność tu ;) ). Moje mało erotyczne pytanie brzmi: skąd jesteś? :)

Gość CzwarteImperium
Darcy (O Boże Pan Darcy :) ) to nie było erotyczne i w dodatku tendencyjne. 😴 No tak, jakoś jak stoją są fascynujące, gorzej jak leżą, choć zawsze można postawić. ;) Też lubię łechtaczkowy. I ci=pki są ładniejsze. Chyba przestawię się na kobiety. :D Nie, zapomniałam, że ku=tasy, choć brzydkie, jednak wolę. Ostatnie pytanie. Wzięłabyś udział w trójkącie 2 k + 1 m?

Nie wiocha tylko cesarstwo (stąd CT) :P. Ech, szkoda, że nie napisałaś Kraków albo inny Białystok... :o

Zdecydowane NIE I CHUJ!;) Po prostu jak pisałam do seksu potrzebuje uczuc i z tą którą kocham coś działam.