Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Evelyn666ya

Popisze erotycznie...

Polecane posty

Tylko, że to nie był podryw, a jeśli tak to odebrałaś... cóż takie miejsce, tyle doświadczeń, nie dziwię się :)

Gość CzwarteImperium
Zalety penisa? Proste, a takie trudne. :D Stoi, można go wkładać w siebie, nabijać się i wypinać na niego. Eee, głupie, choć lubię wypełnienie. ;) Chyba największą zaletą jest, ze liże ci=pkę od środka. Żaden język tak daleko nie da rady. :(

CzwarteImperium każda lubi co innego:) Mam pytanie, ile razy w tygodniu masz ochote na seks? nie musisz odpowiadać:)

Gość gość
Imperium zamiast Komunii woli cudze kuttasy zajętych facetów. Taki kafeteryjnym wór na spermę

Gość CzwarteImperium
Codziennie. Nawet jak nie mam ochoty. Rozumiesz? ;) Jestem dzikus seksualny, daję się prymitywnie uwieść. ;)

Gość gość
Codziennie z Najszybszym? :-D:-D w toalecie?

ja co drugi trzeci dzien... czasem tydzień nic a czasem dziennie z 3 razy. Z najszybszym? wtf?;) najszybciej to można dostać hamburgera czy wp*****l w bramie ale chyba ni kochanka?

Gość CzwarteImperium
Wiesz, u mnie jest problem w tym, że nawet jeśli nie mam, wystarcza słowo lub gest- i już mam. Dlatego, że w prymitywny sposób daję się podejść i często chodzę mokra. Nawet jak nie pada. ;) Trollu, głównie pieprzę się tradycyjnie w łóżku i najszybciej nie dochodzę, więc trzeba mi dużo pomóc. :P

CzwarteImperium Nie mów że tak szybko się podniecasz?;) reką glaszcze Twoje przedramię i delikanie obejmując zbliżam usta do Twojej szyi, cmokam ją a jedna ręką głaszcze dół twoich pleców, patrze Ci oczy i namiętnie caluje rozpinając Ci stanik:)

Gość gość
Dziffko kogo to obchodzi?Szamberium :-P Był klient który napisał że "Nie chciała w kempingu, tylko w hotelu":-D:-D:-D:-D

Gość gość
seksbomba Imperium w sobotni wieczór siedzi na forume i opowiada jak jest very hot śmiać się? można ?

Zaraz ty będziesz miał do wyboru wzięcie na glany lub kose jak się od niej nie odp********z, got it b***h?

Gość grzeski
Miałaś kiedys orgazm rozmawiając przez telefon?

Gość CzwarteImperium
Evelyn pewnie zrobiłoby to na mnie wrażenie. Nawet kiedy czytam robi. :D choć jestem ku=tasolubna. :( chyba ;) Trolle, trolliki, trolliczki. :) Sobotni wieczór mnie nie rusza. Pieprzyć się mogę każdego dnia, nie tylko w soboty. :P

Gość gość
Seksbomby ociekajace seksem :-P:-P:-P :-D:-D:-D Kiedy uprawiacie seks jak dzień w dzień tu siedzicie?Szamberum nawet do 2 nad ranem wykłócała się z Muchą o źonatego Najusia🖐️ VVV Seks się uprawia nie pisze o nim :classic_cool:

Nie próbowałam seks telefonu. oj biedna czwarta :* glaszcze cie po ramionach i całuje po szyi, schodzę niżej i ustami muskam twój suteczek;) jesteś szcupła? kolor włosów?

Gość gość
od nadmiaru frytek i nasienia nie jest szczupła 🖐️

Gość gość
Evelyn666ya a powiedz nam jak Ty wyglądasz, np. co masz na sobie ?

gość dziś Jakby to była to ty byś musiał być transportowany z kibla do kuchni na paleciaku. Booya man:)

gość dziś Czerwone włosy w kitke, teraz bez makijażu, kolczyk tylko w ustach, mam na sobie czarny sportowy stanik i jakieś bladoróżowe stringi na nogach klapki na wysokim koturnie kolor pomarańczowy. ładnie?

Gość gość
A jaka bielizna?

Gość gość
A jaka bielizne lubisz?

Mam na sobie tylko klapki, stanik i gatki. ogólnie to bokserki lub stringi. kocham koronkowe staniczki.

Gość gość
jaki rozmiar stanika nosisz?

Gość CzwarteImperium
Debilny trollu, rusz du=pę jak ja to będziesz jadła frytki codziennie. A co Evelyn lubisz szczupłe? ;) Nie wiem czy spełniam standardy lesbijskie, ale męskie podobno tak. Pewnie faceci nie są zbyt wymagający. :D Może wszyscy opiszemy w czym siedzimy :P, zaraz, brunetka, włosy spięte w wysoki kucyk :( , bluza z gołym ramieniem, bo takie lubię, bez stanika, majtki- czarne, lubię czarne. ;) Widzisz jakie tutaj są klimaty. ;) Same trolle.

Gość gość
Jak pierwszy raz zobaczyłaś mosznę to co sobie pomyślałaś?

Ładnie! to ramie kusi, pocmokam je:* a piersi masz duże czy małe? ja małe, jak.. połówki małych pomarańczy;/ B75.

Moszne to ty zaraz będziesz miał pod brodą gimbie w anal sadzony. trolowanie to skutki molestowania w dzieciństwie?