Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Normalne zachowanie siostry w dzieciństwie?

Polecane posty

Gość gość

Otóż moja starsza siostra w dzieciństwie puściła do mnie taki tekst"ja ci pokażę swoją du.p.e a ty mi pokażesz swoją d.u.p.e chcesz"Oczywiście chodziło jej o narządy płciowe.Ja miałem 6lat ona 10.Czy to normalne zadawać takie pytania do młodszego brata?

Gość gość
Niezły zbok z niej miała ochotę na ciebie

Gość gość
Prawie każde dziecko jest ciekawe, jak to wygląda u płci przeciwnej, ale większość nie ma odwagi przyznać.

Gość gość
ja jak mialam 6-7 lat to latałam za dziadkiem do łazienki i mówiłam: pokaż mi swojego siusiaka :)

Gość gość
A co Cię to tak nagle dopadło po latach?

Gość gość
To się zaczęło od tego że stałem półnagi w pokoju bo mama mnie podcierała,a siostra akurat szybko przypadkiem wparowała do pokoju i zaczęła się śmiać, mówiąc siusiak.Ja zacząłem się złościć i mama ją wyprosiła. Czy to no normalne żeby się śmiać na widok narządów intymnych jako dziecko?Was też śmieszyły siusiaki?

Gość gość
Tak jak was cipki haha Mój syn jak miał 4l.to dopytywał czy też mam siusiaka, żebym pokazała :-D

Gość gość
Ja się nie śmiałem,może to tylko dziewczyny śmieszą siusiaki a chłopców szparki nie?Twojego syna śmieszyły ci.pki ?

Gość gość
Za to ja później widziałem jej cycki schyliła się coś mówił żebyśmy poszli się pobawić.A ona nawet nic nie wiedziała.Sutki miały stadium pączka.Twojego syna śmieszyły cipki?

Gość gość
Moja córka ma 4 Lara i nieraz widzi mnie goła jak się przebieram czy kąpie. Tak samo zresztą widzi tatę.

Gość gość
Na pewno pisanie czegoś takiego na forum i przeżywanie po latach przez dorosłego, to jest jakieś skrzywienie. Dzieciaki potrafią zachować się różnie, jedno drugiemu coś pokaże, te drugie innemu. Ale jeśli takie zdarzenie, jak opisane, miało miejsce to i tak jest wyraźnie pretekstem do wynurzeń jakiegoś zboczeńca, i to bynajmniej nie z powodu tego że inne dziecko coś mu w dzieciństwie pokazało czy powiedziało. Innymi słowy: zabieraj się stąd, dewiancie.

Gość gość
21:48A Ciebie śmieszyły siusiaki jak byłaś mała?

Gość gość
Normalne zachowanie dzieci. Są ciekawskie. Twoje przezywanie po latach jest nienormalne

Gość gość
Szukasz niezdrowej podniety...

Gość gość
22:49 Każdego dzieciaka interesuje płeć przeciwna, co też śmieszy jeśli odkryje coś innego niż to, co sam ma w majtkach. Rozkminianie tego po latach świadczy, że masz nastukane pod kopułą i radzę skorzystać z pomocy psychiatry. Z twoją siostrą było wszystko ok, ale teraz z tobą NIE JEST OK!

Gość gość
normalne, ja mam 3 siostry młodsze i sobie pokazywałysmy heheh, i to tez nie byłysmy małe siostra miała z 8 lat jak z goła p***a latała koło nas heheh

Gość gość
Do wiadomości dodam że ona jest chora psychicznie ma shizofrenię początek choroby to 11-12 lat może wcześniej,później nawet nie chodziła do szkoły,bo zaczęła miesiączkować i nie wiedziała co to jest.Chodziła do kapliczki żeby się modlić żeby pan bóg zabrał jej tą miesiączkę.