Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ferie w Polsce

Polecane posty

Gość gość

Bukowina zajeta to gdzie sie udac ? myslalam ze nie bedzie problemu w koncu wszyscy tak placza ze bieda taka w Polsce a tu prosze zero wolnych miejsc znacie inne fajne miejsca - tylko nie tanie kwatery

Gość gość
nikt z was nie jezdzi na ferie ???? to skad ta Bukowina taka zapchana , chyba przez turystow z zagranicy

Gość gość
Za ile to jest tania kwatera dla ciebie? W Zakopanem miejsc od groma. Wynajęłam tam pokój w przytulnym małym pensjonacie na obrzeżach, a jednak 10 min.do centrum. 150zł pokój z aneksem kuchennym i widokiem na Giewont ;-)

Gość gość
raczej wole HOTEL z basenem , jacuzzi i sauna , wyzywieniem i wypasionym barem i dobrymi drinkami , silownia mile widziana poza tym atrakcje dla dzieci jak sanki , narty, kulig wiec kwatery nawet te za 150 zl mnie nie interesuja

Gość gość
aha i Zakopane tez mnie nie interesuje , bylismy sto razy , moze poszukam jeszcze czegos na Slowacji

Gość gość
To sprecyzuj swoje pytanie najpierw, a potem wybrzydzaj. Niedobrze się robi, jak się czyta twoje niemiłe odpowiedzi do ludzi. I jak Ci ktoś odpisuje, to wypadałoby podziękować. Na wypasie jest Gołębiewski i Sandra Spa w Karpaczu

Gość gość
Dlaczego Polska? Proponuję Alpy.

Gość gość
Proponuje Antarktyde tudzież Grenlandie.

Gość gość
14:38 Po co jej Alpy jak ona chce w hotelu siedzieć. Alpy są dla aktywnych.

Gość gość
jakie niemile odpowiedzi ? sprecyzowalam przeciez o co mi chodzi . dlaczego Polska ? bo chce pokazac dzieciom Polske i skad pomysl ze chce siedziec w hotelu ? napisalam przeciez ze chce dostepu do atrakcji jak narty sanki , kuligi co jest zlego w tym ze po calym dniu na powietrzu chce isc z dziecmi na basen a wieczorem z mezem usiasc w barze wypic drinka ( dzieci malych nie mamy 10 i 15 lat moga w pokoju posiedziec ) co w tym zlego ze jak zmarzne to chce isc do sauny ? no i co w tym zlego ze nie mam zamiaru na urlopie zimowym gotowac ? dzieki za rade o Sandra spa w Karpaczu , zobacze oferte a Golebiewski dobry jest chyba bardziej lato wiosna

Gość gość
Bo chce pokazać dzieciom Polskę. No sorry ale co w Bukowinie czy e Karpaczu zobaczą.

Gość gość
chociazby to ze w Polsce tez moze byc fajnie , ze tez mamy snieg , rozne atrakcje ze ludzie jezdza na nartach ze standart jest wcale nie gorszy niz w Åre czy Sälen

Gość gość
W zakopcu Stamary jest przyjemny.

Gość Anndziakku
W zakopcu jak chcesz czegoś fajnego to wybierz Hotel Nosalowy Dwór - http://www.nosalowy-dwor.eu/ moim zdaniem najlepsze miejsce tam na odpoczynek czy zimowy czy letni. Dbają o gośći, jest przyjazna atmosfera, każdy się uśmiecha i nie ma z niczym problemu! A jakie maja posiłki - jest mega smacznie. Ja jak tam jadę to odpoczywam na 100%!i co ważne jeszcze chce się tam wracać

Gość gość
teraz jest zimno w stolicy

Gość gość
Można iść na sanki...

Gość gość
Ja na co dzień pracuję z dziećmi, więc w ferie bardzo chciałam odpocząć w końcu... Wybrałyśmy się z koleżanką do SPA w hotelu http://www.azzun.pl/. Szkoda tylko, ze wyjazd tak szybko się skonczył i znów trzeba wracać do pracy...

Gość gość
Ja byłam w Beskidzie Śląskim, a konkretnie w Ustroniu w http://www.zajazdnakepie.pl/. Świetne miejsce, pyszne jedzenie, ogólnie cały wyjazd na celujący :) Szkoda właśnie, ze już po feriach i dzisiaj do pracy...

Gość gość
A jak byliście w Ustroniu to mogliście sie przejść na Równicę do http://www.czarciekopyto.pl/. Mają tam naprawdę pyszne jedzenie! :) Z rozrzewnieniem zawsze wspominam pobyty tam :) Niesamowity klimat.