Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co z tegorocznym 7 latami które zostały w przedszkolu

Polecane posty

Gość gość

Które nie mają z kim iść do pierwszej klasy bo w grupie córki jest ich dwójką a reszta to szesciolatki

Gość gość
U mnie we wiosce jest taki jeden chlopczyk którego rodzice odroczyli i jeśli teraz rodzice zadecydują ze ich dzieci pozostaną po raz drugi w pierwszej klasie to do nich dołączyć a jeśli nie to pozostanie w zerowce lub będzie wazony do szkoły w okolicy gdzie będzie pierwszą klasa......chore i klopotliwe

Gość gość
7 latek musi iść do pierwszej klasy. Jak nie maja z kim?

Gość gość
musi iść do szkoły, jak bedzie mało 7 latków połącza kalse z 6 latkami, pewnie część z nich pójdzie.

Gość gość
co jest chore i kłopotliwe? Ty nie poszłaś do szkoły jak miałaś 7 lat?

Gość gość
U mnie we wiosce jest taki jeden chlopczyk którego rodzice odroczyli i jeśli teraz rodzice zadecydują ze ich dzieci pozostaną po raz drugi w pierwszej klasie to do nich dołączyć a jeśli nie to pozostanie w zerowce lub będzie wazony do szkoły w okolicy gdzie będzie pierwszą klasa......chore i klopotliwe x 7 latek nie zostanie w zerówce chyba że jest opóźniony. Zapomniałaś że jest obowiązek szkolny od 7 roku życia?

Gość gość
jeśli nie to pozostanie w zerowce x odroczony 7 latek nie może zostać w zerówce.

Gość gość
Tylko ze problem jest taki ze żadna mama nie chce posłać 6 latkow do szkoły skoro nie musi i został sam.....a z kolei żadna z matek 6 latków którzy poszli we wrześniu do szkoły nie chce żeby powtarzali pierwsza klasę ,

Gość gość
to bedą musieli dowozić dziecko do innej szkoły ale nie ma opcji aby nie poszedł do szkoły.

Gość gość
Nie wiem, jak teraz rozwiążą ten problem, ale kiedyś w przypadku małej ilości dzieci z danego rocznika stosowano klasy łączone :O

Gość gość
Tylko co to za klasa łączona jak tylko one by były w pierwszej klasie A reszta to 2? A wozić do innej podstawówki to jest ok 12 km. ? I ta sytuacja by musiała trwać prze cala podstawowke

Gość gość
A wozić do innej podstawówki to jest ok 12 km x to jeszcze wcale nei jest daleko na pewno nie zrobią klasy dla jednego dziecka, na pewno bedzie musiał jeździć.

Gość gość
Chory kraj chory rząd a cierpią dzieci

Gość Mama jedynaka
Mój 7 latek chodzi do zerówki i teraz bedzie szedł do 1 klasy. Jak ma byc inaczej? W jego klasie jest 10 dzieci odroczonych i idzie z nimi + te dzieci ktore bedą powtarzać 1 klasę - a wiem ze u nas sporo rodziców zostawia dzieci. Na pewno bedzie klasa.