Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najsłuszniejsza kafeterianka

Dlaczego ludzie nie żyją tak jak ja?

Polecane posty

Gość najsłuszniejsza kafeterianka

Jak oni śmią nie żyć w związku takim jak mój, nie rodzić dzieci, nie karmić tak jak ja, nie płakać i nie śmiać się z tego co ja???? No jak tak można? Wszyscy, którzy nie lubią czy nie nienawidzą tego co ja są debilami, kretynami, szmatami. Zasługują na zgnojenie, wyśmianie i zaszczekanie. Każdy kto dokonuje innego wyboru niż mój jest idiotą, tylko ja jestem mądra.

Gość gość
zmien dilera ;)

Gość gość
większość kafeterianek ma z tym problem co widać po tematach zamieszczanych tutaj :o dlaczego ludzie coś tam, co myślicie o ludziach którzy coś tam, moim zdaniem to jest takie i owakie, a jak masz inne zdanie to jesteś taka i śmaka i żal mi twojego męża :o non stop tu coś takiego czytam :o a pani wyżej - skoro nie widzi ironii to cóż. ja za panią lekcji z podstawówki nie nadrobię :(

Gość gość
dla twojej wiadomosci, tu jest pelno takich kretnek ktore rzeczywiscie gotowe sa zalozyc taki temat. Nie znam cie, wiec nie wiem jak masz intecje. Po za tym nie marudz tylko ciesz sie, ze temat podbity.

Gość gość
właśnie to jest odwieczne pytanie kafeterii ja powiem tak człowiek jest i będzie szczęśliwy jak będzie żył w zgodzie z samym sobą kafeteria to forum którego nie bierze się poważnie bo w rzeczywistość jak wszystkie wiemy odbiega od tego co tu same sobie gotujemy ;-)

Gość gość
gość dziś tak sobie tłumacz :) Każdy normalny człowiek widzi tu sarkazm jak byk...

Gość gość
hehehe dobre

Gość gość
a s********j sama jesteś kretynką. ja będę żyła tak jak ja chcę a nie tak jak ty. co cię obchodzi jak kto żyje!

Gość gość
Zaborczość. Co ich to święte.