Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ilona977

Mój facet chce moje hasło do facebooka!

Polecane posty

Gość Ilona977

Mój facet powiedział że chce moje hasło do fb, przy czym sam podał mi swoje. Powiedział, że skoro jesteśmy razem już prawie rok to nie powinniśmy niczego przed sobą ukrywać. Ja nawet nie zapamiętałam jego hasła, po co mi to. Ufam mojemu facetowi, poza tym wiem że krąg jego znajomych to sami chłopacy, a dziewczynom które do niego pisały (zanim jeszcze byl ze mną) nawet nie odpisywał ani nie odpowiadał na ich zaczepki (pokazywał mi to, mimo że wcale o żaden dowód nie prosiłam). Więc jestem spokojna i nie mam potrzeby sprawdzania go. Natomiast nie chcę mu podawać swojego hasła. Mam sporo kolegów (zaznaczam, to TYLKO koledzy, większość z mojej klasy/ szkoły), z którymi od czasu do czasu piszę. To nie jest tak, że sama szukam z nimi kontaktu, ale skoro kumplowałam się z nimi zanim byłam w związku, to kiedy do mnie napiszą, raczej wypada odpisać. I nie chciałabym żeby mój facet, który jak już wspomniałam, nie utrzymuje kontaktów z płcią przeciwną, był zazdrosny czy sobie wkręcał nie wiadomo co. Poza tym często piszę na fb ze swoimi przyjaciółkami i ich prywatność też jest dla mnie ważna. Po co mój facet ma wiedzieć, że moja przyjaciółka ma właśnie okres, kupiła sobie nowy stanik czy pokłóciła się z chłopakiem? No i chodzi też o moją prywatność. Każdy chce mieć swoją przestrzeń. Kocham swojego chłopaka ale uważam że tym razem przegiął. I jeszcze jakieś fochy, że nie chciałam mu tego głupiego hasła podać... Dziecinada. Czy zgadzacie się ze mną? Aa, ja mam 18 lat a mój chłopak 21.

Gość gość
a co tam piszesz z tymi kolegami? jesli nie masz sie czego wstydzic, nie flirtujesz z nimi ani nie wymyslacie tam zadnych teorii spiskowych to moze dla swietego spokoju podaj mu to haslo :P

Gość gość
Faktycznie troche dziecinada..Koleś wyglada mi na bardzo nie pewnego siebie i twoich uczuc do niego.

Gość gość
Nie ma to jak dobry, dojrzały związek ;-) A tak osobiście.. nie dawaj hasła i już! Co to twój mąż..mieszkacie razem..dzieci macie? Nie..to niech focha ma

Gość gość
Ja na twoim miejscu trochę odwróciłabym kota ogonem :P tzn udaj oburzoną, powiedz mu że powinniście sobie ufać, że jestes załamana bo on ci najwyrazniej nie ufa, zrób afere. Powinno zadziałać ;)

Gość Ilona977
Mój chłopak naprawdę tak poza tym jest bardzo dobrym i kochającym facetem. Szanuje mnie, mówi że kocha, czasami przynosi kwiaty bez okazji, jak byłam chora to przychodził i się mną zajmował, wiele razy mi pomógł. Na moje urodziny też bardzo się postarał. Zawsze chętnie okazuje mi miłość, nawet w towarzystwie. Ale czasami jest za bardzo zazdrosny i właśnie to mnie wkurza. Np. zawsze kręci nosem jak mam jakąś imprezę klasową/ spotkanie klasowe. Oczywiście nie zabrania mi iść, ale zawsze ma jakieś "ale"

Gość gość
Jak zazdrosny to dobrze...póki razem nie mieszkacie to masz wolną rękę

Gość gość
nie wiem też jestem młoda ale mój mąż zna wszystkie hasła do kont i kont bankowych też ja też znam jego.

Gość gość
Mój chłopak zna wszystkie moje konta i hasła, a ja jego. Za każdym razem jak mi robi akty zazdrości to mu przynoszę laptop i telefon i grafik z pracy i mówię, aby szukał. jako informatyk z zawodu od razu by wiedział czy coś czyściłam

Gość gość
Chore macie związki.

Gość gość
ale co chorego w związku, gdzie nikt niczego nie ukrywa? :D Chore jest zasłanianie się "a moja koleżanka pochwlaiła mi się, ze ma okres" to takie prywatne, że normalnie nikt nie wie co to jest i każdy musi sobie szczegółowo dzien w dzien co miesiac opisywac hahaha tak to była ironia :D

Gość Heilige
Twoje konto na FB, to twoje konto. Nie podawaj hasła.

Gość gość
gość dziś ale co chorego w związku, gdzie nikt niczego nie ukrywa? smiech.gif Chore jest zasłanianie się "a moja koleżanka pochwlaiła mi się, ze ma okres" to takie prywatne, że normalnie nikt nie wie co to jest i każdy musi sobie szczegółowo dzien w dzien co miesiac opisywac hahaha tak to była ironia smiech.gif X No chore, trzeba być debilem, żeby inwigilować swojego partnera.

Gość gość
aż strach rozmawiać z koleżankami, które mają facetów - cholera wie, czy oni potem nie przeczytają naszych prywatnych rozmów i jakieś żałosne chłopki będą znały wszystkie szczegóły, które podaję SWOJEJ ZAUFANEJ PRZYJACIÓŁCE.

Gość gość
Dlatego najbezbieczniej jest rozmawiac z przyjaciolka w 4 oczy.

Gość AnkaCA
Z tego samego powodu z ktorego on chce twoje haslo, ty Nie powinnas mu go dawac. Brak zaufania po Obu stronach I tyle. Jakby moj facet postawil warunek, ze Mam mu dac hasla do tel I komp albo z nami koniec to tylko dowod na to ze On twoje zachowanie zle interpretuje podejrzewajac cie. Wyobraz teraz sobie jak bedzie interpretowal stare smsy z bylymi. Po drugie Ja przed podaniem hasla napisalabym do kontaktow , ze wszystkie nasze prywatne wiadomosci beda inwigilowane przez osobe trzecia.