Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cieszę się z powodu, że kobiety czują się samotne i nie mają partnera

Polecane posty

Gość gość

Że tak marzą, aby go mieć, mieć dzieci, a nie mogą, bo nie mogą sobie nikogo znaleźć i cierpią :)

Gość gość
Bo jesteś typowym polaczkiem, który cieszy sie gdy innym źle.

Gość gość
to fajnie, że znalazłeś sobie chociaż taki powód do uciechy. a tak na poważnie-innych nie masz? temat do zamknięcia.

Gość gość
To nie kwestia narodowości, tylko doświadczeń życia. Nie nie, żaden do zamknięcia, chciałabyś.

Gość gość
taka słodka zemsta, bo jak były małe to mówiły spadaj..

Gość gość
A co jeśli kobieta czuje się samotna a mimo to nie chce nikogo znależc i wcale nie cierpi z tego powodu ? A co jeśli dla takiej kobiety facet to nie pępek świata? Co? zatkało kakao?

Gość gość
Nie obchodzi mnie czy któraś tam nie chcę. W głębi duszy pewnie by chciała :D Ale zawsze są kobiety, które chcą a nie mogą sobie znaleźć i mam bekę z takich i ich cierpienia.

Gość gość
bywa,że na tyle jesteśmy świadome siebie,że będąc osobami samotnymi,i żyjąc solo,chronimy tego potencjalnego partnera przed nami samymi,bo przecież znamy się najlepiej ..

Gość gość
Ja mam beke z Ciebie autorze bo: zmarł mój maż i nie chce,nie myśle o innym mężczyżnie.....nawet w głębi duszy :-P

Gość gość
Smutno mi, że umarł, ale dobrze, bo już przynajmniej go nie zobaczysz. Chyba, że w niebie po śmierci.

Gość gość
Jestem tego w pełni świadoma,ze juz go nie zobaczę.......no cóz samo życie......czlowiek rodzi się ,zyje,umiera ale jak to powiadają: życz innym dobrze a będzie i Tobie dane ;)

Gość gość
Nigdy nie będziesz szczęśliwy, jeśli będziesz sie cieszył z cierpienia ludzi, którzy ci nic złego nie zrobili.

Gość gość
No coz taka nasza natura ze wolimy dziewice :)

Gość gość
Milion razy wolę być samotna niz być z takim psychopatą jak wątkotfurca.

Gość gość
Zresztą mnie samotność nie grozi :) a jemu na mur beton TAK. Zdychaj w tych swoich resentymentach i w samotności, psycholu.

Gość gość
21:46 kto powiedzial ze on by ciebie chcial :P? My wolimy dziewice a nie latwe puszczalskie doopodajki ktore chwala sie tym ilu mialy zamiast czuc wstyd ze mialy wiecej niz jednego!

Gość gość
Łatwa puszczalska dupodajka to jesteś ty, szmato co miała 70 męzczyn i kobiet a czasem dla odmiany udajesz prawiczka.

Gość gość
na kafeterii pełno takich cierpiących samotnych kobiet, starzejących się, z niezaspokojonym instynktem macierzyńskim. Zegar biologiczny tyka, każdego dnia topnieje ich nadzieja na urodzenie dziecka. Spotkania rodzinne są dla nich udręką, bo zawsze znajdzie się jakaś babka, ciotka, wujek, ktoś pytający "a co z tobą, masz kogoś, kiedy wyjdziesz za mąż". Kontakty z rowieśnikami też są dla nich przykre. Koleżanki mówią o swoich narzeczonych, wychodzą za mąż, rodzą dzieci. W końcu taka stara panna woli nie wychodzić z domu, wraca z pracy i objada się, tyje, pije alkohol i płacze w poduszkę.