Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabryskam

niezidentyfikowany ból brzucha

Polecane posty

Gość gabryskam

witam, od dłuższego czasu miewam przewlekłe bóle brzucha. chodze od lekara do lekarza i ponoć jestem zdrowa.... umowiłam się do innego, niebawem czeka mnie badanie kapsułą endoskopową, trochę się boje szczerze mówiąc... mieliscie z czymś takim do czynienia? czy to boli? caly czas o tym myślę...

Gość gość
Nie piszesz w jakiej części brzucha cię boli. Czy żołądek czy wątroba czy inna część? Przy żołądku pij nasienie lnu dość gęste i ciepłe nawet kilka tygodni z dwa razy dziennie przed jedzeniem chociaż pół godz..Na brzuch promieniuje nawet nerki, wyrostek robaczkowego itp...

Gość gość
po badaniu się okaże. każdy tak naprawdę odczuwa inaczej, zalezy też od gabarytu takiej kapsułki, tego kto ja wyprodukował etc. w moim gabinecie np zoapatrzam się w sprzęt varimedu, nie spotkałem się jeszcze ze skargą jakiegokolwiek pacjenta na bol.. niewątpliwie mogą powstawać dyskomfortowe uczucia podczas badania, ale uważam że nie masz się czego obawiać. badanie jak badanie, nawet jesli miałoby trochę poboleć to najważniejsze, żeby wykryto przyczynę bóli.