Arturrrro66 0 Napisano Styczeń 10, 2016 Witam mam 25 lat woj war-maz Obok Pasłęka mieszkam Nie mam nałogów Pracuję uczę się i nie mogę znaleźć porządnej dziewczyny albo palą,brak szkoły chęci do pracy by się utrzymać,lub są zajęte ... co mnie dziwi łatwiej się przespać z dziewczyną niż z nią chodzić ... Oceńcie same https://www.facebook.com/darkplaid straszny nie jestem (Tak myślę) dbam o siebie Więc pytanie jak mogę znaleźć kogoś do życia ?? Tylko nie piszcie że miłość sama się znajdzie bo to stek bzdur,obserwując innych zauważyłem jak to działa jeśli czekasz ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 10, 2016 Spoko, mody jestes jeszcze znajdziesz, inteligetne osoby znajduja czesto kogos w dosc poznym wieku, nawet po 30-tce poniewaz nie chca byc z byle kim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arturrrro66 0 Napisano Styczeń 10, 2016 Myślę że przy 27 będzie desperacja raczej ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 10, 2016 bedzie, ale przejdzie :) ja mam za miesiac 28 i byla desperacja, ale powoli godze sie z tym co ma byc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arturrrro66 0 Napisano Styczeń 10, 2016 To napisz na moje fb kto wie Jestem za poznawaniem nowych osób Po pierwsze raźniej a po drugie może kogoś se znajdę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 11, 2016 może najpierw obetnij te okropne tłuste włosiska; ale spoko, brzydki nie jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arturrrro66 0 Napisano Styczeń 11, 2016 Prawie codziennie je myję więc nie sądzę by były tłuste Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 13, 2016 POZNAM MIŁEGO PANA. Ania tel.518 538 855 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 13, 2016 Proszę o usunięcie postu powyżej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach