Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie rady dla kogoś kto ciągle boi się chorób dziecka w brzuszku

Polecane posty

Gość gość

Ciągle się zamawiam ze skoro inni nie mieli dzieci z down em lub innymi zaburzeniami to padnie na nas:((( ktoś Przeviciez rodzi te chore dzieciaki :(

Gość gość
Nie powinnas sie zamartwiac tylko dbac o siebie ile sie da na choroby nie mamy wplywu a jesli badania sa ok to nie ma co sie zadreczac

Gość gość
Wiem ci przezywasz...sama przez to przechodZilam...całą ciąże zamartwialam sie czy moje dziecko będzie zdrowe. Ciagle latałam na na badania krwi, usg itd. Codziennie czytałam w internecie o rożnych chorobach, z którymi może urodzić sie mój syn. Oczywiście moje dziecko urodziło sie zdrowe, ale co przeszłam to moje...nie chce mieć drugiego dziecka, bo nie chce przechodzić prZez to drugi raz. Nie bardzo wiem co Ci poradzić. MoZe tyle ze nie masz za bardzo wpływu na to czy dZiecko urodzi sie zdrowe...odżywiaj sie zdrowo, nie pal, nie pij, spaceruj, tylko na tyle masz wpływ, reszta to loteria. Na pocieszenie dodam, że bardzo mało dzieci rodzi sie z poważnymi wadami, więc głowa do góry.

Gość gość
ja jak autorka powyzej,balam sie cala ciaze,ale sa teraz badania prenatalne ktore wykaza stan dzidziusia