Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Borenna

Czemu ludzie chca nasladowac dziwne sceny erotyczne?

Polecane posty

Gość Borenna

Nawet moim kolezankom odbija. Sama nie uwazam sie za lesbijke chciaz calowalam sie z dziewczyna i nie tylko calowalam. Co byscie jednak powiedzialy gdyby ktos wam podetknal stope pod nos i kazal polizac? Polizalam ale dla mnie to troche nienormalne i tak sobie mysle ze kolezanka najwyrazniej za duzo filmow sie naogladala.

Gość gość
Idiotka z niej .

Gość Borenna
Tez tak mysle ale skoro z niej idiotka to ze mnie chyba jeszcze wieksza bo godze sie na jej rozne fanaberie ktore sama nie do konca akceptuje. Zauwazylam ze ona lubi sie wywyzszac i im bardie widzi zmieszanie w moich oczach tym bardziej jest tym podniecona. Pewnie znowu naogladala sie filmow o dominacji. Nie wiem dokad ten swiat zmierza a najgorsze ze wszyscy chca nasladowac te glupoty.

Gość gość
Kobiece stopki są piękne :) Nie masz powodu żałować.

Gość Borenna
Tu nie chodzi o piekno stop ale o ponizanie. Mam wrazenie ze ona od jakiegos czasu zasmakowala wlasnie w ponizaniu mnie a mi srednio usmiecha sie odgrywanie przed nia roli niewolnicy.

Gość gość
Odpowiedź jest bardzo trywialna. Ludzie chcą wcielać w życie, to co ich podnieca. Jeśli ktoś ma szeroką wyobraźnię, to żadne filmy nie są mu potrzebne do nowych pomysłów. Kafemen@wp.pl

Gość Borenna
To nie zmienia faktu ze niektore praktyki moga byc ponizajace dla drugiej osoby. Ty bys sie zgodzila lizac czyjes stopy? Bo ja nie wiedziec czemu spelnilam jej prosbe niestety czuje sie ciut dziwnie.

Gość żona kafemana
ja z mężusiem nie musimy nic naśladować. Jesteśmy otwarci na wszystko

Gość gość
To zależy co komu odpowiada. Wszystko jest dozwolone za zgodą obu stron i jeśli prawem nie jest zakazane... Kafemen@wp.pl

Gość żona kafemana
nic złego sobie nie robimy on mie ja jego

Gość gość
Podszyw już podszywa się pod "żonę kafemena" ;-) Zazdrości chyba mojej sławy ;) Kafemen@wp.pl

Gość gość
Nie słuchaj Kafemena, błazna forumowego. Trzaśnij koleżankę z liścia w pysk, niech posmakuje przemocy. Inaczej nie odczepisz się od niej.

Gość żona kafemana
ja jestem twoją żoną czemu się wypierasz? przykrość mi sprawiasz dziś nie dam ci w anuska

Gość Borenna
@ gość dziś Nie słuchaj Kafemena, błazna forumowego. Trzaśnij koleżankę z liścia w pysk, niech posmakuje przemocy. Inaczej nie odczepisz się od niej. x Niestety poki co to ona mnie trzaska i nie reka z liscia tylko stopa. Niby lekko ale nawet takie lekkie policzkowania mnie podczas lizania jest jeszcze bardziej ponizajace. Mowilam jej o tym ale mam wrazenie tylko ja to podniecilo dodatkowo.

Gość żona kafemana
mnie mój misio obija reguralnie

Gość gość skromna
Dlaczego Ty się (zwracam się do Autorki) na to wszystko godzisz? Piszesz, że nie jesteś lesbijką. Więc co łączy Cię z tą dziewczyną? Nie bardzo łapię jakie są relacje między Wami.

Gość Borenna
Dobre pytanie. Sama chcialabym znac na nie odpowiedz. Nie jestesmy para w sensie zakochania ale mieszkamy razem i czasem przed snem dochodzi do roznych rzeczy. Ona twierdzi ze lepiej piescic sie nawzajem niz samemu robic to palcami. Problem polega na tym ze to czego sie domaga coraz mniej przypomina pieszczenia.

Gość gość skromna
Czyli rozumiem, że Wy sobie robicie dobrze nocami? Jeśli uprawiasz lesbijski seks to muszę Cię zmartwić, że jednak jesteś lesbijką.