Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobieta 31 lat

Polecane posty

Gość gość

Czy znacie kogoś kto poznał męża w wieku 31 i więcej?

Gość gość
32 z okladem.tak w ogole to 31 lat to jeszcze mloda kobieta, po 35 rz zaczyna sie g***towne starzenie.wiem to po sobie

Gość gość
bzdury, nikt już nie chce kobiet po 30. Znasz konkretne przykłady że ktoś poznał męża w wieku 31 i więcej? nie mówię o dacie ślubu tylko o poznaniu

Całe mnóstwo jest takich kobiet.Takie kobiety według facetów(przynajmniej tak mówią i widzę po ich zachowaniu)wiedzą już czego chcą,nie mieszkają u mamusi,są zaradne i niezależne.Ale też świadome swojego ciała i urody a to kręci jak nigdy wcześniej.Ja od 30 to dopiero miałam powodzenie :)

Gość gość
bzdura. Faceci nie chcą lasek po 30, bo wolą młodsze naoglądałaś się amerykańskich seriali, społeczeństwo jest okłamywane

Gość gość
Ja wyszłam za mąż mając 33 lata, tyle że był to mój drugi ślub bo pierwszego męża poznałam mając 19 lat.

Gość 9.55 - wyobraź sobie,że nie do końca.W moim towarzystwie faceci 22-26 wolą panie 30-35 lat i latają za nimi na potęgę.Oczywiście są gusta i guściki ale nie mów,że żaden nie chce kobiety po 30.Ja swojego faceta poznałam na kilka dni przed 30-tką a sam jest 6 lat młodszy więc można?Można.

Gość gość
Ja swojego faceta poznałam na kilka dni przed 30-tką a sam jest 6 lat młodszy więc można?Można. x dlatego jest tylko twoim facetem a nie mężem :D

Gość gość
Anavella dziś Gość 9.55 - wyobraź sobie,że nie do końca.W moim towarzystwie faceci 22-26 wolą panie 30-35 lat i latają za nimi na potęgę. x Latać sobie mogą, bo wiedzą, że 30stka jest świadoma po co "to" ma i się nie przejmuje tym, że ktoś powie puszczalska. Z żeniaczką jest już trochę gorzej, bo wolny 25 latek raczej się żenić ze starszą od siebie 6-10 lat nie bardzo chce, nie mówiąc już o 22latku.

Nie należy wrzucać wszystkich do jednego worka.Są różni ludzie.czasem stare pryki chcą szesnastolatek a czasem dwudziestolatek chce gorącej 30-ki :P. To,że mówię facet czy mężczyzna nie znaczy,że nie będzie mężem.Po pierwsze mnie to zwisa bo się kochamy i papierek mi niepotrzebny a po drugie ślub za kilka m-cy i to On naciskał :)

Gość gość
Ja mam 31 (za pól roku 32), faceta rok młodszego, od 2,5 roku razem, oświadczył się, tak więc chyba można :) zawsze trzeba mieć nadzieję. A poprzedni faceci byli naprawdę beznadziejni i nie wiem co ja w nich widziałam, żaden się nie oświadczył choć nic mi nie brakuje.

Gość gość
fakt, ze mlode sa atrakcyjniejsze, ale glownie na podryw/przygody itp.zalezy co kto chce od zycia.Poszukaj moze na portalach towarzyskich badoo/tagged ale NIE matrymonialnych.chodzi o to aby poznac ludzi.w takim zalando jest duzo wiekszy wybor rozmaitych ciuchow niz w malym sklepiku (czyli portale w necie vs miejsce pracy gdzie kilku beznadziejnych kolegow na krzyz).ale nie radze na Kafeterii, bo tutaj same Przemki

Gość gość
30 tki to doswiadczone kobiety :)

Gość taki_jeden_964
bzdury, nikt już nie chce kobiet po 30. xxxx no cos ty powaga ? to jestem jedynym wyjątkiem. :)

Gość gość
Nikt normalny mię związek się z kpbieta po 30, chyba ze - chce sobie pprooobchac bez żadnych konsekwencji, bo raz ze zdesperowana, dwa ze jak ma dużo kasy i jest sama to zadbana, trzy raczej wpadki nie będzie bo już chyba wie o co łamane a nawet jak będzie wpadka to Noe masz wyrzutów sumienia - jakps sobie poradzisz - jest rozwodnikiem i szuka kogoś z kim można się spotkać od czasu do czasu nawet tworzyć parę ale bez wspólnego mieszkania dzieci i rodziny.

Gość gość
tak, zdecydowanie trzydziestki są najfajniejsze. Byłem z taką co ma 35 teraz. Cudowna sprawa. Wie czego chce, sex to inna jakość, zaufanie i brak krępacji. Jestem zdania, że małżeństwa powinny być dozwolone po przekroczeniu 30 lat. Wtedy można budować prawdziwe związki.

Gość gość
Skoro taka fajna to czemu "byles" A nie "jestes". Ja bym je okreslil "fajne ale nieperspektywiczne".

Gość gość
nie jestem, bo "przespałem" czas kiedy powinienem odejść od żony. Ona odeszła, nie chciała już czekać, teraz pozamiatane, żałuję bardzo, ale czasu nie cofnę :-(

Gość gość
Napisali co wiedzieli. :)

Gość gość
gość Nikt normalny mię związek się z kpbieta po 30, chyba ze xxxx I po co przekreślasz innych, może to złośliwie piszesz... ciebie też może ktoś przekreślić szybciej niż byś tego chciał

Gość gość
ale jak facet jest mało atrakcyjny, niski, z kiepską pracą, do tego nudny, introwertyczny to nie ma szans u atrakcyjnej, młodej kobiety. Nie wiem czemu facetom się wydaje że mogą przebierać w najlepszych kobietach i one będą ich chciały a nie potrafią sami na siebie spojrzeć krytycznie.

Gość gość
Poznać kogoś można w każdym wieku. Wiadomo że dwudziestoparolatkom osoba po 30 wydaje się "stara", i oni myślą że taka to już nie ma na nic szans. I ja też uważam że związek 30-stki z 20 latkiem jest bez sensu, no chyba że jakiś romansik :p Natomiast jest mnóstwo mężczyzn wolnych w przedziale 30 -45 lat, np. rozwiedzeni, kawalerowie etc. I nie zawsze taki gość będzie leciał na niedojrzałą 20-tkę, która jeszcze nie do końca może wiedzieć czego chce w życiu. Wiele 30-stek to ładne i zadbane kobiety, którym wyglądu może pozazdrościć niejedna 20-stka. Sama zauważam że obecnie w wieku 30 lat wyglądam lepiej niż 10 lat temu :) jak miałam 20 lat wyglądałam dość dziecinnie, a obecnie wyglądam kobieco ;)

Gość gość
np. Ja.

Gość tet
jak ja lubie takie generalizowanie...to zależy czego facet chce, jak tylko seksu to będzie szukał tylko takiej z ładnym ciałem i nie wazne czy ma 25 lat czy 35. Wazne, ze dobra w łóżku. Sa jeszcze tacy faceci, którzy cenią sobie dojrzałość, inteligencję i inne cechy, ktorym brakuje dzis młodym dziewczynom (te atrakcyjniejsze czesto korzystaja ze swoich 5 minut i chca sie bawic, albo liczy sie tylko kasa) Jakos wokolo siebie widze coraz wiecej kobiet w wieku 30-35, które maja o kilka lat mlodszych partnerow i to mnie zastanawia skad ta tendencja, bo jeszcze pare lat temu to nie bylo tak zauwazalne. Oczywiscie na wsi i w malych miejscowosciach dziewczyny po 30-tce maja duzo gorzej, ale w duzych miastach naprawde jest sporo atrakcyjnych 30-latek i nawet nie mozna ocenic po wygladzie, ze maja tyle lat, bo wygladaja na kilka lat mniej

Gość gość
ale z was prostaki, wulgarne prostackie odpowiedzi, aż oczy bolą jakie z was prymitywy...

Gość prostak_bydlak
ale z was prostaki, wulgarne prostackie odpowiedzi, aż oczy bolą jakie z was prymitywy... xxxxx to do mnie czy koło mnie ?

Gość gość
męża poznałam 2 tygodnie po moich 31 urodzinach, jesteśmy już 2 lata po ślubie