Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co można robić na zwolnieniu ciążowym lub macierzyńskim żeby sobie dorobić?

Polecane posty

Gość gość

Już nie mogę patrzeć na to jak mój partner chodzi smutny i zdołowany ze na wszystko nam brakuje... ciagle wyrzuca mi ze sie nie dokładam do mieszkania itd jestem w ciazy i na zwolnieniu lekarskim, chciałabym zajac sie czyms dodatkowo jakos dorobic podpowiecie ?

Gość gość
ankiety konsumenckie z neta.ja jestem za granica, ale sa i na polskiej stronie.kokosow nie zarobisz, chyba ze dobrze sie dopasujesz do grup docelowych, pijesz, palisz, masz auto, jesz wszytko, masz psa, kota, chomika i dzieci obydwu plci i w kazdej kategorii wiekowej.ja nie moge dorabiac oficjalnie bo mam dobry zasilek tymczasowy, ale ankiety sa nieopodatkowane.nie zawsze daja kase, czasem bony do zalando

Gość gość
hm a cos jeszcze ? nie ufam ogolnie "internetowi" jesli wiesz o czym mowie , umowa przez internet itp

Gość gość
Kolejny świetny partner, z kim wy te dzieci sobie robicie? Juz wolalabym zostać do konca zycia starą panna niz być z kims, kto wygaduje żonie na zwolnieniu lekarskim:o Biedniejszych i mniej zaradnych nie bylo? Miłość miłościa ale...

Gość gość
Przecież nie jesteś zdolna do pracy skoro jesteś na chorobowym. Niech facet się ruszy i dorobi a nie ciężarną wygania do pracy.

Gość gość
Dzisiejsi faceci nie maja honoru:o Nie ma kasy? to papieroski i piwko ograniczyć do zera

Gość noalejakto
Przecież na L4 w ciąży dostajesz tyle samo kasy, ile średnio w ciągu trzech ostatnich miesięcy, więc o co chodzi mężowi?

Gość gość
skoro jestes na zwolnieniu, tzn ze zarabiasz. wiec czemu sie nie dokładasz?

Gość gość
bo kupuję jedzenie , i wyprawkę maluchowi taki był układ na poczatku poza tym zarabiam mniej,..

Gość gość
Na zwolnieniu lekarskim nie możesz pracować. Jeśli podejmiesz prace ZUS się przyczepi. Skoro masz zwolnienie to przecież dostajesz kasę. A co do różnicy w zarobkach to najczęściej jest przecież tak że jedno zarabia lepiej niż drugie ale w życiu chodzi o to by się wspierać, a nie wyrzucać sobie kto ile itp.

Gość gość
i co jak z toba sie zenił to nie wiedzial ze mniej zarabiasz?

Gość gość
no niby wiedział ja zarabiam 2 200 on 3000 mamy mieszkanie w kredycie co prawda rata to 300 zł ion ciagle woła zebym sie dokładała a ja wzieam pozyczke na auto 500 zł/mc bo nie mialam jak do pracy dojezdzac i ciagle ja splacam, kompletuje wyprawke do ktorej on nie doklada wszystkie ciazowe wizyty prywatne za moje.. w dodatku kupuje jedzenie do tego oplacam swoj telefon internet i moje paliwo na mnie nie zostaje praktycznie nic :(

Gość gość
a to jest twoje dziecko czy wasz? Nóż w kieszeni się otwiera.

Gość gość
W tym związku jak widać wszystko jest moje -twoje a nie nasze.