Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość toniejestnormalne

Jestem niecierpliwa.. nikt mi nie wystarcza

Polecane posty

Gość toniejestnormalne

Nie wiem co jest ze mna nie tak, bo chyba niestety tak jest. Poznaje facetow, szybko chce byc w zwiazku bo mi tego brakuje, oni sie boja takiego tempa po jakims czasie sie rozstajemy a ja szybko szukam nastepnego partnera i znowu to samo...malo mi wiadomosci, spotkan i wywieram presje na nich az odpycham. Jak ktos caly dzien do mnie nie pisze to juz sobie mysle, ze pewnie nie chce sie ze mna spotykac albo inne historie.. Jak nie moze sie spotkac bo wazne sprawy to jeszcze bardziej mi sie w glowie przewraca. Nie umiem sobie z tym poradzic, nie umiem wyluzowac. Najchetniej chcialabym zeby po 3 randce mowil,ze bedziemy razem do konca zycia. To chore i to mnie meczy. Chce umiec zyc bez wiecznej uwagi od faceta a nie wiem czy potrafie. To chyba nie jest normalne?

Gość toniejestnormalne
Dodam jeszcze, ze jestem osoba ktora zawsze sie oddaje sercem Zawsze gotowa do pomocy jak ktos potrzebuje, i ja chce tego samego i jak tego nie dostaje to tak mi zle..

Gość toniejestnormalne
Nie nie, charakteru to ja nie mam trudnego. Ja raczej tak bardzo pragne zeby ktos byl tak oddany jak ja ;)