Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alessandrro86

Dlaczego idiotki pytają na kafci, czy mają się z kimś zejść lub zerwać?

Polecane posty

Gość Alessandrro86

Własnego mózgu nie macie?

Gość gość
Bo kafe to wyrocznia :-D

Gość gość
Wyrocznia IDIOTÓW

Gość gość
Bo to idiotki so przecia :-p

Gość gość
bo to idiotki, a idiotki im doradzajo ;)

Gość gość
Nawet w tym temacie wypowiadają się „idotki“.

Gość Alessandrro86
Jakby laska pytała na kafci, czy ma ze mną zostać czy zerwać, to olałbym taką idiotkę. Wasi faceci są chyba głęboko upośledzeni.

Gość gość
Ja mam chłopaka i zwie się "Alessandrro86" i mam prośbę doradzcie mi dobrzy ludzie, czy mam z nim zerwać czy zostać, bo już sama nie wiem, z jednej strony taki fajny a z drugiej taki głupi :p

Gość gość
Pytania w stylu : mam posolić tę zupę czy nie, bo już nie wiem ile razy ją soliłam.

Gość Taki_jeden_964
Też tego nie rozumiem. hahahaha

Gość Alessandrro86
" gość dziś Ja mam chłopaka i zwie się "Alessandrro86" i mam prośbę doradzcie mi dobrzy ludzie, czy mam z nim zerwać czy zostać, bo już sama nie wiem, z jednej strony taki fajny a z drugiej taki głupi " X Znamy się?

Gość gość
No przecież nie jesteś "głęboko upośledzony" powinieneś wiedzieć :) nawet mi nie mów że nie pamiętasz mnie. Bo się zabije :)

Gość Taki_jeden_964
Ja mam chłopaka i zwie się "Alessandrro86" i mam prośbę doradzcie mi dobrzy ludzie, czy mam z nim zerwać czy zostać, bo już sama nie wiem, z jednej strony taki fajny a z drugiej taki głupi xxxxx Zostań z nim skoro fajny nawet jak całkiem głupi jest.

Gość gość
Alessandrro86. Gość wyżej mi doradził. Zostaje z Tobą, cieszysz się? Tylko nie mów że nie bo zrobię to co wyżej pisałam :)

Gość gość
Myślę, ze czasami dobrze usłyszeć inny punkt widzenia. Problem jest tylko taki, że tu nikt nic nie doradzi normalnie,kulturalnie tylko skrytykuje, obrazi, wyzwie a cos takiego tylko prowokuje do zrobienia przeciwnie. Takie pseudo rady odnoszą przeciwny skutek.

Gość gość
powinnaś rzucić idiotę jak mu zupa nie smakuje, niech sam sobie soli, i niech sam sobie gotuje darmozjad. nie badz kurą domową na usługach pana. musisz byc kretynką , ze z nim wytrzymujesz. ja nigdy nie pozwolę tak sobą pomiatać. wolę byc sama i miec czas aby doradzac tu na kafe. aaaaa k***aaaa...... ziemniaki mi sie przypalaja.

Gość gość
Bo durne jest zakładanie tematu typu dlaczego ktoś założył dany temat i wyzwanie tej osoby bezmozgowcem itp. Pozdrawiam "Alessandrro86" Twoja dziewczyna idiotka :p

Gość Alessandrro86
"gość dziś Alessandrro86. Gość wyżej mi doradził. Zostaje z Tobą, cieszysz się? Tylko nie mów że nie bo zrobię to co wyżej pisałam usmiech.gif" X Rób co chcesz, Twoja sprawa. Mnie to nie dotyczy.

Gość Alessandrro86
"gość dziś powinnaś rzucić idiotę jak mu zupa nie smakuje, niech sam sobie soli, i niech sam sobie gotuje darmozjad. nie badz kurą domową na usługach pana. musisz byc kretynką , ze z nim wytrzymujesz. ja nigdy nie pozwolę tak sobą pomiatać. wolę byc sama i miec czas aby doradzac tu na kafe. aaaaa k***aaaa...... ziemniaki mi sie przypalaja. " X Wy nigdy nie pozwalacie sobą pomiatać, tylko chcecie pomiatać facetem. Ale wszystko ma swój koniec, z****** księżniczki.

Gość gość
Dlatego zeby inni idioci zakladali takie tematy :P

Gość gość
Bo my sobie nie dajemy i juz a skoro Wy dajecie sobą pomiatac, to Wasz problem

Gość Alessandrro86
Jak się księżniczkę kopnie w leniwe dupsko, to problem z głowy. Wtedy księżniczka ma problem, żeby znaleźć kolejnego jelenia :)

Gość gość
Autorze masz świętą rację. idiotki dla idiotów.

Gość gość
Alechandro86 ma pewnie dzisiaj zły dzień 😭,rozumiem kobiety bo te ich "hormony"....... bo "mam okres"..... to troche tłumaczy ich zmierzłe zachowanie ale żeby facet ......wstydż się Alechandro

Gość Alessandrro86
Zły dzień, bo napisałem niewygodną dla Was prawdę?