Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zerwanie z osobą która nas kocha, czy warto?

Polecane posty

Gość gość

Po roku zerwałem z dziewczyną która na pewno bardzo mnie kochała ale niestety prawie w ogóle mnie nie pociągała. Ciągle oglądałem się za innymi. Ten związek mnie męczył bo ja uwielbiałem jej charakter ale miałem wyrzuty sumienia że jestem z nią. W końcu postanowiłem zerwać i jej powiedzieć że po prostu mi sie nie podoba. Wiele razy mówiłem jej ze mogłaby trochę schudnąć a nie pchać w siebie tyle jedzenia. Zero reakcji. W końcu postanowiłem. Nie wiem czy dobrze zrobiłem rozstając się z kimś kto mnie tak mocno kocha...

Gość gość
Ale z ciebie chuj..dobrze zrobileś niech znajdzie takiego ktory bedzie jej wart. Jestem ciekawa jak ty wyglądasz pożal się boże adonis.

Gość gość
super, czyli z twojej odpowiedzi wynika że mam byc z kobietą która mnie seksualnie nie pociąga?

Gość gość
A jaki jest sens być z kimś, kogo nie pragniesz i nie kochasz ? Po co się męczyć ? Myślisz, że tej osobie robisz przysługę ? Nie, krzywdzisz siebie i tę osobę. Ja bym nigdy nie chciała być z kimś, kto jest ze mną z litości, albo jestem dla tej osoby zapchajdziurą, przystankiem, znakiem zapytania. Porozmawiaj z nią, wytłumacz - tak jest lepiej.

Gość gość
Choć zostałam boleśnie zraniona przez mężczyznę, to jednak wolę by odszedł. Wymagam tylko jednego- szczerości. Niech powie, nie kocham a zrozumie. Choć kocham, wolę być sama, niż w pseudo związku.

Gość gosciu z LBN
Zrobiłeś dobrze. Nie rań jej niepotrzebnie. Jak nie kochasz to odejdź. Ja byłem w związku z mało atrakcyjną kobietą z zewnątrz. Natomiast co było w środku to już inna bajka. Rozumiemy się do dziś bez słów, sex był cudowny. Szybsze bicie serca na sam jej widok. Kocham ją do dziś dzień. Ona z mężem i dzieckiem, ja z żoną i dziećmi. Rozwodzimy się oboje, ale nie dla siebie jako pary, tylko oboje poczuliśmy, że obecni partnerzy to nie to. Pokazaliśmy sobie, że może być inaczej. Co prawda nam nie wyszło, ale mamy tego świadomość. :-)

Gość gość
Bardzo dobra decyzja. po co się meczyć

Gość gość
dlaczego nie chcesz byc z nia?

Gość gość
przeszkadza mi jej wygląd, chodzi o twarz. Może dla was to głupie ale wyobraźcie sobie kobietę która wygląda jak facet w peruce i z upływem czasu jest coraz gorzej. Najgorsze jest to że charakter ma idealny ale nie pociąga mnie...

Gość gość
coś ktoś?

Gość gość
Ale czego ty tutaj szukasz skoro juz podjales decyzje? szkoda tylko, ze rok ci to zajelo... przeciez o tym czy jest chemia, czy nie wie sie duzo wczesniej. Po takim czasie dziewczyna mogla myslec, ze traktujesz ja powaznie i na pewno to przezywa. Nie rozumiem takich ludzi jak ty, ktorzy ciagna cos, co jest na straconej pozycji i robia drugiemu czlowiekowi niepotrzebne nadzieje.