Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GośćM

Oddalabym spelnienie jednego mojego wiekszego marzenia

Polecane posty

Za to, by ludzie byli normalni jak kiedys. Dotczy to zarowno kobiet jak i mezczyzn.

Nie wiem jak Ty definiujesz normalnosc ale dla mnie ludzie są normalni, no chyba ze patrzy się przez pryzmat kafe :D

Gość gość
Ludzie nigdy nie byli normalni. Za malo czytasz.

Poza tym ktoś kto ma możliwość sprawienia żeby ludzie byli "normalni" czyli np Bóg wcale nie chciałby twojego większego marzenia :D

Gość gość
ja też chce spełnić swoje marzenie z dzieciństwa kiedy to przekonana byłam że po 30tce powinnam być pańcią w sportowej furze zmierzającą do swojego prywatnego drapacza chmur he he he he he he he he he:D uuuu Ale no trzeba próbować do końca Prawda?

Jestem ciekawa co by bylo gdyby teraz nie bylo zadnych fejsow insta forow i innych tego typu rzeczy. Jak myslicie co by sie wydarzylo? Ludzka mentalnosc by sie troche zmienila? Potraficie sobie to realnie wyobrazic? Czy ludzie znow zajeli by sie kepiej swoim zyciem i swoimi rodzinami? Swoimi relacjami?przestaliby mnozyc swoje kompleksy i zadbaliby o swoje relacje ?

I od dziecinstwa wciaz masz te same marzenia? Nic sie nie zmienilo? U mnie zmienilo sie.

A wiec o taką normalność Ci chodzi, trzeba było tak od razu :) Uważam ze tak, że byłoby tak jak kiedyś i tak jak napisałaś

Czy ludzie ktorzy sa uzalenieni od tych wszystkich portali spol na prawde spelniaja swoje prawdziwe checi pragnienia? Watpie. Ludzie nawet nie wiedza kiedy, to sie dzieje, ale w jakiejs czesci wplywa to na ich gust, czy marzenia, zatracaja swoj wewnetrzny glos czego im potrzeba w zyciu na prawde..

Gość gość
Znam mnóstwo ludzi którzy nie siedzą ciągle w internecie lub w ogóle nie siedzą, nie maja kont na facebookach itp. Po prostu każdy sam tworzy swoją rzeczywistość i znajduje znajomych w miejscach w których bywa, skoro ciągle siedzisz na debilnych forach to kogo chcesz na nich spotkać? nie spotkasz delfina w lesie ani wiewiórki w kreciej norze...A poza tym nudzisz.

Ja znam b malo tazkich ludzi niestety. Takich ktorzy na prawde maja swoj swiat i zyja swoim zyciem. Garstke takich ludzi. Reszta niestety zyje w tym wirze.

Gość gość
internet można wykorzystać do załatwiania spraw, nauki (tyle wspaniałych kursów, stron, wydawnictw choćby językowych za darmo), rozwijania zainteresowań, zarabiania pieniędzy...a facebook itp. to rozrywki dla pustaków którzy nie mają siły psychicznej robić czegoś sensownego ze swoim czasem, skoro narzekasz to znaczy że tkwisz w tym "wirze" (czyt. szambie) po uszy, widocznie nie masz energii na nic innego, niski poziom energii życiowej przyciąga niskiego lotu rozrywki i znajomości

Generalizuje, ale nikt nje zaprzeczy, ze ludzie sa zazdrosci i przeganiaja sie wzajemnie w wyscigu szczurow, a tak na prawde nie zawsze kazdy z nich wie czego pragnie od zycia i co go najbardziej uszczesliwia. Wszystko idzie szybko i hurtem. Ludzie karmia sie sztuczna rzecywistoscia i sterylnym zyciem.

Nie zaprzecze ale interesuje mnie tylko życie najbliższych a nie "reszty ludzi" :)