Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poinsecja

Ochota na seks mija w trakcie stosunku

Polecane posty

Gość poinsecja

Cześć! Mam taki problem, że rzadko mam ochotę na seks, a nawet jak mam, to mija ona od razu po przejściu do "aktu miłości". Ręcznie - nie ma problemu, ale jak tylko jest stosunek, to moja ochota u ucieka na koniec świata i nie zamierza wracać. Da się to jakoś pokonać? Tak jest praktycznie od zawsze, a stosunki, gdzie miałam orgazm mogę policzyć na palcach jednej ręki. Jest to bardzo męczące dla obu stron i nie wiem, co z tym zrobić.

Gość gość
poczucie winy ?

Gość gość
nauczylas sie robic to reka i teraz masz problem z seksem. przestan sie masturbowac. skup sie na drugiej osobie. czerp przyjemnosc z dawania to zaczniesz i z brania. ale masturbacja sio.

Gość gość77
moze masz źle dobranego partnera, od niego bardzo wiele zależy, sam jestem facetem i wiem doskonale ,że niektóre kobiety właśnie w taki sposób mogły by na mnie działać w trakcie seksu

Gość poinsecja
Tak, najłatwiej powiedzieć, że to wina partnera. Otóż nie. On jest kochany i wyrozumiały, a ja zawsze daję plamę. Od dawna mam dość. Zapewne strach przed nieplanowaną ciążą nie poprawia naszego życia erotycznego - czasami w trakcie myślę tylko o tym, by gumka nie pękła. Chociaż jeszcze nigdy nie pękła, więc dlaczego ciągle się tego boję? Nie umiem się wyluzować, mieć jakiejkolwiek przyjemności, a wręcz przeciwnie - najczęściej jest to dla mnie przykry obowiązek.

Gość gość
Z ta gumka w moim zwiazku tez byl problem. Ciezko pisac na forum, bo odpowiedzi czesto zanikaja w gaszczu paplaniny. jesli chcesz, zostaw swoj adres mailowy. bedziemy mogli wymienic jakies spostrzezenia czy spokojnie omowic zwiazane z seksem kwestie. jak mowilem, w moim zwiazku tez byl problem. ale wszystko mozna wypracowac.

Gość poinsecja
Ok, wygenerowałam specjalny adres e-mail, żeby nie podawać oficjalnego ;) Oto on: viisimd@jadamspam.pl

Gość Żustynka
Każdy ma inny problem ...ja np. nie miałam ochoty na sex po ciąży ale ginekolog mi polecił niepozorne kullki gejszy https://www.twojafantazja.com/kulki-gejszy-nomi-tang ... do ćwiczeń mięśni kegla i zaczełam ćwiczyć i mam ochote jak przed ciążą super uczucie, choć w to nie wierzyłam, mąż jest zadowolony i ja również :) generalnie jak wyjmuje kulki gejszy po 30min. to już jestem gotowa i podniecona) ale każdy ma inaczej to co mi pomogło na Ciebie może nie zadziałać i na odwrót ...pozdrawiam