Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wsrod powiedzmy 25 latek duzo jest takich, ktorym zaimponuje zabranie ich

Polecane posty

Gość gość

autem do Hiszpanii na 2 tygodnie do hotelu 4 gwiazdkowego? czy raczej sporo z nich wakacyjne wyjazdy w takie egzotycznee miejsca juz przezyla i dla nich to rzecz normalna, a nie super przygoda?

Gość gość
to zależy od faceta jak się go kocha to tak jak nie to Hiszpania dla materialistki którą chcesz złapać na kasę to mało dla zakochanej kobiety wystarczyłby Bałtyk czy nawet piknik na łące

Gość gość
Hiszpania to chyba tylko fryzjerce czy kasjerce po zawodówce zaimponuje. :P Jeszcze hotel 4, nie 5-gwiazdkowy i nie samolotem tylko autem... Na takie wakacje 25-latka po studiach i z nie najgorszą pracą sama sobie zarobi. Teraz nawet utrzymanki podniosły poprzeczkę, więc na sponsora raczej się nie nadajesz. :D

Gość gość
15:53 to dosc smutne, jesli jest tak jak piszesz

Gość gość
Autem? Taki kawał? Poje/bało? To mają być wakacje czy mordęga? No chyba, że wycieczka objazdowa i co dwa dni w innym miejscu.

Gość gość
Ludzie!!! co wy opowiadacie? gdy ja miałam 25 o takiej wycieczce nawet nie snilam. Wciąż czytam jak to w Polsce jest zle, brak pracy itp. a tu wycieczka do hiszpani be, samochodem- katastrofa, tylko 4- gwiazdkowy hotel? Gdy miałam mniej więcej tyle lat, nie mogłam się doczekać i odkladalam pieniądze ze znajomymy aby wyrwac się pod namiot, na pare dni nad morze. Wakacje poza domem, jakiekolwiek, były marzeniem każdego z nas. dla jasności mam 35 lat, i nadal uważam ze wakacje, wyjazd to nie hotel parogwiazdkowy i nie "zagranica". do autora: jeśli dziewczyna nie jest materialistka, licza się dla niej inne wartości i ma ochote spedzic z toba czas, to gdziekolwiek ja zabierzesz będzie zadowolona.

Gość gość
gość dziś , a co jest takiego smutnego w wypowiedzi, do której się odnosisz? Że wiele młodych kobiet potrafi zarobić na wakacje na południu Europy i tym im nie zaimponujesz? To już nie te czasy, kiedy Hiszpania to było jakieś "wow".

Gość gość
turlać się samochodem do hiszpani? Nie ma mowy. I większość młodych kobiet już takie wakacje zaliczyła - ja jako nastolata na takie wypady jeździłam z rodzicami, więc "wrażenia" to na mnie nie zrobi.

Gość gość
A co ciekawego pamiętacie z Hiszpanii?

Gość gość
Hiszpania super autem tragedia. Nie wyobrażam sobie spędzić urlopu w aucie. Po to jest, żeby odpocząć, a nie się męczyć.

Gość gość
A ja wole jezdzic samochodem na wakacje, niz samolotem. Moze dlatego, ze mnie nie stac na jakies ekskluzywne linie. Ale z nowo poznanym facetem bym sie na taki wyjazd nie zgodzila.

Gość gość
@ gość 16:14, autor ewidentnie szuka młodej doopy do zaliczenia i myśli, że wakacjami w Hiszpanii zrobi na niej nie wiadomo jakie wrażenie. Racja, że zakochanej kobiecie wiele do szczęścia nie potrzeba, ale jemu nie o miłość chodzi. W sponsora mu się zachciało bawić, ale środki nie takie, aby sponsorowaną zadowolić. :D

Gość gość
16:23 dlaczego z nowo poznanym facetem nie?

Gość gość
smaochodem? Z obcym facetem? Przecież to niebezpieczne.

Gość gość
Tutejsze młode to same cwaniary a 15:53 to prostytutka, więc będziesz musiał autorze sie obejść smakiem :)

Gość gość
podbijam

Gość gość
co podbijasz? Masz nadzieję, że niższa temperatura zmieni podejście do tych wakacji?