Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miśka2306

zostawił mnie z dnia na dzień

Polecane posty

Gość miśka2306

Bylam z chłopakiem 5 miesięcy pracuje w Belgii ,3 miesiące dzwonil i pisal codziennie po pracy mówił, że mnie kocha i chcę być już ze mną na zawsze ,czekałam na niego 3 miesiące zanim wróci. Wrócił w Nowy Rok widzieliśmy się, bylo super między nami ,na 2 byl u mnie kupił mi kwiaty i super spędziliśmy czas ,3zaprosił mnie na obiad u niego w domu i tez bylo ok a 4 napisal mi, ze nie wystarczajaco mnie kocha i nie chcę i nie może ze mną być o co tu chodzi czy to normalne? Ja mu nie wierzę w to co mówi. Bo jeśli ktoś kogoś nie kocha to chyba by nie potrafił z kimś uprawiać sex, przytulac się i całować. Pomóżcie bo ja nie rozumiem nigdy się nie poklocilismy nawet

Gość miśka2306
Czy mogę coś zrobić, żeby wrócił do mnie bardzo go kocham i nie wyobrażam sobie życia ,bez niego

Gość gość
Co tu więcej pisać. Zaliczył i zostawił. Nie trzeba kochać, żeby uprawiać sex. Naiwna jesteś :(

Gość gość
problem jest nie w Tobie, a w nim. to jemu cos nie pasuje. zapytaj wprost jak to jest i co czuje. i przede wszystkim p oco tyle czasu zawracal Ci glowe, co teraz sie zmienilo. czy kogos poznal

Gość gość
Znaliście się 5 miesięcy a ty już przed nim zdążyłaś nogi rozłożyć, zrozumiał koleś że jesteś łatwa i poszedł szukać innej. Proste.

Gość gość
"kochasz"? Przecież ty go prawie nie znasz

Gość gość
Byli ze sobą 5 miesięcy. 3 miesiące facet pracował poza Polską. buhhaha

Gość gość
jak był daleko, to jedynie tesknil, zył marzeniami i wspomnieniami fajnych chwil, jednak po powrocie gdy juz mogl sobie ulzyc i emocje opadly, rzeczywistosc otworzula mu oczy, nie kocha cię. tak, faceci mogą seksic bez milosci i traktowac jednoczesnie z szacunkiem.

Gość gwoli wyjasnienia
"Bo jeśli ktoś kogoś nie kocha to chyba by nie potrafił z kimś uprawiać sex, przytulac się i całować." Faceci jak najbardziej to potrafia :D Jestes jeszcze mloda i naiwna. Mysle, ze on poznal kogos bardziej interesujacego od ciebie i stad to zerwanie. Tak czasem bywa.

Gość gość
Nie jestem 17 latka mam 25 lat i nie wierzę w to ,że nic do mnie nie czuje