Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Carmillaa

Czy forum Kafeteria pogłębiło waszą depresję?

Polecane posty

Gość Turkuć
Carmillo daj szanse innym.

Gość gość
Nie.Jak mam depresje to wlasnie wchodze tu,zeby sie posmiac z przyglupow,czyli 90 % osob udzielajacych sie tu,to dla mnie dobra terapia :)

Kiedys tu bylo inaczej,moze nie super,ale czasem sie gadalo do poznych godzin z fajnymi ludkami:Dteraz to jest tu bagno.Siedzi tu masa gayow,ktorzy nienawidza kobiet,prawiczkow,nieudacznikow,osoby z patologicznych domow:-Oslownictwo,tematy godne pozalowania:-OPolowa ma problemy z glowa.Mlodzi ludzie,zepsuci jak gangrena.Na serio nie ma z kim pogadac,bo Ci normalniejsi,raczej sie nie udzielaja.Banda przyglupow opanowala forum i nikt z tym nic nie robi:-O

Gość gość
Oj 156 to nic nienormalnego avril lavigne ma 155 a jaka piękna. Musisz o siebie zadbać i mieć odpowiednią wagę. Ja mam 170 cm i gdybym nie chodził na siłownię to wyglądałbym jak dziecko przy innych facetach. Nie smutaj niski wzrost u kobiety to nic złego.

Gość Carmillaa
To fajnie że macie dystans do siebie, ale ja jestem zbyt zakompleksiona, zbyt wrażliwa, za słaba psychicznie, za dużo biorę do siebie. Odchodzę z tego forum bo się pogrążam w bezsensie swojego życia, a musze jakoś funkcjonować by nie robić problemów mojemu otoczeniu, pójdę do psychiatry po receptę bo tak źle to już dawno nie miałam. Żegnajcie kafeterianie :)

Gość gość
Moja tak zwłaszcza boli mnie tu ci niektóre matki wyprawiają ze swoimi dziecmi. A inne doradzają jak wychowywać dzieci czasem porady są nueracjinalne i krzywdzące dla dzieci.

Gość Carmillaa
a na zakończenie napiszę,że chciałabym w Polsce uchodxców z Syrii i afryki bo oni maję wielkie penisy i potrafia sie nimi posługiwać, oraz szarmanccy wobec kobiet

Gość gość
dziś to wyżej to podszyw