Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rita3693

załamana przez faceta

Polecane posty

u mnie wygląda tak że on się wystraszył bo mam w pierwsi trzy guzki ale to włókniaki nic takiego groznego.ale nadal się kochamy on kocha mnie a ja jego.tylko że on zerwał.ja chce walczyć o niego czy to ma sens jakiś czy też nie doradcje proszę was.pomocy

Gość gość
Kocha cię i zostawil cie w chorobie ? Chyba zartujesz. Po co ci taki facet, na ktorego nie mozesz liczyc ? nawet jak nic starasznego sie nie dzieje to juz zmyka Palant

Gość gość
Plant to z ciebie

nie zartuje.ale on caly czas mowil ze bedzie dobrze a ja mowilam inaczej.ale nadal go kocham chodz juz nie jestesmy razem 11dni a nie odzywamy sie juz 6dni

Gość gość
Po ile wy macie lat?

Gość gość
"Nadal się kochamy ale on zerwał" serio, to albo się kochacie albo on zerwał... ludzie, błagam was.

to jest tak trudne ze nadal cos czujemy do siebie.ja tylko potrzebuje rady czy go odzyskac puki nie jest jeszcze za pozno

Gość gość
Juz jest za pozno, bo facet juz dawno cie nie kocha i znalazl super pretekst...

Gość gość
a ja bym raczej zwróciła teraz większa uwagę na twoją chorobę. poświęciła się leczeniu. zerwał, a to miłości nie oznacza, po prostu zabawił się, a teraz , kiedy trzeba grać uczciwie, wyszła cała prawda o nim i moim zdaniem kopnij go w zad bo to ty go kochasz, ale z jego strony jest inaczej i musisz to wklepać sobie do łba. wszystko 🖐️

tylko ze wczoraj rozmawialam z jego przyjaciolmi i mowili ze nadal cos czuje do mnie.tylko ze nie wiem co juz myslec o tym.chyba ze sie z nim spotkac i porozmawiac z nim co wy mi radzicie

Rita-jesteś dorosła a zachowujesz się jak gówniara za przeproszeniem.Ty chcesz go odzyskać?To Twój już ex powinien błagać na kolanach aby po czymś takim móc Cię przeprosić i abyś chciała chociaż na niego popatrzeć... Mnie jak facet kocha to gdy miałam nowotwór nie odstępował na krok.Był na każdej chemii,nosił mnie na rękach(i to dosłownie bo byłam taka słaba),gwiazdkę z nieba mi dawał,projekty robił po nocach albo w szpitalu na kolanie aby być tylko tuż obok mnie a Ciebie d**ek zostawił w ciężkich chwilach i Ty się jeszcze zastanawiasz nad jego uczuciami?No błagam!

Gość gość
bo to jest trol, prowokacja jakiejś 12 latki, przecież od razu widać

macie racje ale to serce kocha a dużo z nim prze żyłam.nie mam 12lat tylko 26 lat.

I dlatego,że masz 26 lat powinnaś mieć swoja godność.Całe życie przed Tobą.No chyba,że wolisz być ze szmatą męską aby tylko kogoś mieć...

Gość gość
sama bagatelizujesz swoją chorobę z kim s takim nie da się być na poważnie

ale dziś przegioł ma w morde byl taki beszczelny ze na fc opisal swoje zdanie na mnie ze to ja bylam pomylka ze nadaje sie tylko do jednej rzeczy

Gość gość
NO TY CHYBA ZARTUJESZ?

Gość gość
Np i tak cie te twój misiaczek kocha ? :D

Gość gość
no to jak tak napisal to lec szybko blagac go na kolankach zeby Cie przyjal spowrotem :D

Gość gość
nie ma mowy