Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziakl

Nie kocham mojego chłopaka bo tęsknię za byłym.

Polecane posty

Gość madziakl

Kobietki , mam problem! Mam 20 lat . byłam w związku z pierwszym chlopakiem 2,5 roku. Kochalismy się bardzo . lecz ostatnimi czasy coś zaczęło się psuć , przestałam być szczęśliwa i z nim zerwalam. Po jakimś czasie zaczęłam spotykać się z jego kolegą . chcąc sprawdzić jak to jest być z kims innym , po 4 miesiącach od rozstania z poprzednim chłopakiem , związała się z obecnym. Jest cudowny , zrobiłby dla mnie wszystko , troszczy się o mnie i przede wszystkim mnie kocha. Dobrze mi z nim , ale nie moge być szczęśliwa U Jego boku .Nie kocham go , bo nadal kocham byłego . z każdym dniem brakuje mi go coraz bardziej. Ale wiem ze powrót do byłego nie miałby sensu . W sumie wydaje mi się że związek z obecnym chłopakiem też jest nieco bezsensowny . I mam wrażenie ze im dłużej zwlekam z rozstaniem tym Go bardziej zranie. Co mam robić ?

Gość gość
rozstać się, przeczekać aż wydoroślejesz i dopiero wtedy wejsc w związek

Gość madziakl
Myślałam że jestem wystarczająco dojrzała jak na swój wiek , ale widocznie się mylę . dziękuję za odpowiedz .

Gość gość
no to akurat dobry przykład, że wiek nie swiadczy o dojrzałosci (niestety) daj sobie spokój z oboma, ochłon, skup sie na zainteresowaniach, rozwoju, edukacji a ktos sie znajdzie

Gość madziakl
Myślę że chyba to najlepszy pomysł

Gość madziakl
Mógłby ktoś z Was jeszcze coś mi podpowiedzieć ? Może ktoś jest w podobnej sytuacji ?

Gość madziakl
Rozstalam się z nim