Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uwielbiam na zimę POLAROWĄ POŚCIEL...przebiła flanelową

Polecane posty

Gość gość

Odkryłam niedawno ze istnieje pościel polarowa. Dotychczas królowała u mnie w ziemie flanela ale teraz przebiła ją polarowa. Taka mięciutka....cieplutka....rewelacja!!idealna na zimę...

Gość gość
macie taką pościel??

Gość gość
Serio? Ja oglądałam taką na allegro i się zastanawiałam czy mi nie będzie pod nią gorąco? Jaka jest w dotyku?

Gość gość
Bardzo jest gruba? Prałaś ją już? Robią się kulki?

Gość gość
Jesttt super...jest ciepła ale ja mam w pokoju 19 stopnii wiec idealna, w dotyku bardzo miła i spi się pod nią rewelacja. Ja tez pare razy widziałam ją na allegro ale jakos zawsze kupowałam albo flanelę albo bawełnę satynową. Ale kolezanka mi powiedziała ze ma taką i bardzo ją lubi wiec i ja kupiłam. I teraz mi się nie chce wychodzić z łóżka rano:-)

Gość gość
Nie jest bardzo gruba. tak prałam zaraz po tym jak ją kupiłam bo zawsze piorę rzeczy nowe, nic się nie zmieniła po praniu.

Gość gość
polar to syntetyk ,poliester flanela jest naturalna nie spijcie w poliestrowej pościeli ,to niezdrowe

Gość gość
No to może kupię jeśli znajdę taką w rozmiarach dla drużyny siatkarskiej czyli 160na220 Ten rozmiar wciąż jest poszukiwany niestety.

Gość gość
No ale polar nie bywa 100% bawełną nigdy?

Gość gość
czemu niezdrowe? co się może stać?

Gość gość
Ciuchy tez masz z poliestru i co się dzieje?

Gość gość Pralinka
hahaha posciel z polaru?porazka,nie zasnełabym pod czyms takim,tragedia

Gość gość
pralinka ja dokładnie tak samo myślałam i dlatego omijałam tą pościel. Ale koleżanka mnie zaskoczyła i powedziała ze spi się pod nią super wiec kupiłam i teraz sama jestem zachwycona.

Gość gość
W 100% zgadzam się z autorką tematu. Kupiłam bez przekonania rok temu w lidlu. cena nie była wysoka (kolo 90 zł za duży komplet) więc się skusiłam. R.e.w.e.l.a.c.j.a.!!!!!!!!!! Leciutka, ciepła, miła w dotyku, nie wymaga prasowania, schnie szybko (nie wyobrażam sobie już teraz innej zimą, więc piorę rano i wieczorem mam juz zpowrotem). Wczesniej byłam zwolenniczką flaneli na zimę ale przegrywa z polarem sromotnie. Nawet rodzice i teściowie się przekonali. ps-w lidlu już w tym sezonie zimowym były (chyba pod koniec listopada), są na suwak-świetne. Polecam