Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość dagunia1111111

Niepewnisc ; bezradonsc ; zakochanie

Polecane posty

Gość dagunia1111111

Witam jestem Dagmara i mam problem z chłopakiem/kolega nie wiem nawet jak to nazwać . Chodzi o to ze on zastanawia się nad tym czy to co mi okazał opłaca się ponieważ nie chce bym cierpiała przez niego i jego rodziców którzy mogą mnie nie zaakceptować bo miedzy nami jest 9 lat różnicy. Mówiłam mu ze dla mnie wiek nie ma znaczenia ale nie wiem jak do niego dotrzeć wszystko już próbowałam :( ostatnio przyjechał do mnie i powiedział ze jak by jednak wyszło inaczej czy bym została z nim przyjaciółmi odpowiedziałam tak chociaż w środku mnie to zabolało i miałam ochotę się rozpłakać on sam również boi się zaangażować bo został zraniony i to dwa razy najpierw wyjechał na pól roku do Anglii po powrocie myślał ze do czegoś wraca ale jednak się mylił dziewczyna z która był zdradziła go to było cztery lata temu bardzo się o to obwiniał a druga wypominała jemu wszystkie blendy potem porównywała go do swojego byłego chłopaka Piotrka mówiła ze on taki nie był jak Paweł i wgl tak jak by próbowała go do niego upodobnić on nie mógł znieść tego dla tego postanowił uciec w prace niestety potem podobno było coraz gorzej ona już po jakimś czasie nie ona nie okazywała jemu uczuć robiła to wtedy kiedy miała na to ochotę wiec on z nią zerwał .sama nie wiem co robić po prostu ja już powoli tracę nadzieje i wiem ze przegram te walkę o niego bo tak każdy związek mój się kończy a i jestem z nim dwa miesiące . Bardzo proszę o odpowiedz bo naprawdę sama mam mętlik w głowie i już nie wiem co robić jak byli wszystko ładnie tak niestety :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować