Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

znacie jakąś bardzo zgrabną mamę dwojki lub trojki dzieci?

Polecane posty

Gość gość

Znacie?

Gość gość
tak, kobietka ma koło 38 lat, troje dzieci i super się trzyma.

Gość gość
No jasne ze tak, wiele takich kobiet znam, szczuplych i zgrabnych ktorecrodzily wiecej niz raz.

Gość gość
Znamy

Gość gość
tak. U mojego syna w przedszkolu jest jedną taką mamą co ma 3 dzieci (11lat, 8lat i 5lat) oba ma 34 lata i jest dość niska ok 160 cm i baaaaardzo szczupła. jest jeszcze jedną która ma 5latke i 1.5 roczniaka. jest jeszcze kilka szczupłych (np ja :p) no ale mam jedno dziecko, a jak z liczebnoscia potomstwa u tamtych mam nie wiem ;) W sumie to na 25 mam z 6 jest przy kości.

Gość gość
Nie rozumiem pytania. To ze ma dzieci to juz nie musi dbac o siebie i ma wygladac jak maciora? Co ma piernik do wiatraka?

Gość gość
Znam. Poza tym myślę, że waga nie zależy od ilości posiadanych dzieci, ale od zupełnie innych rzeczy, jak chociażby niezdrowe odżywianie. Jak ktoś miał skłonności do obżerania się i tycia przed ciążą, to potem ma dobrą wymówkę "bo ja po ciąży mam taką nadwagę". Taaaa....

Gość Górolka
Ja mam troje, po dwojce mialam naprawde fajna figure, teraz jestem 3 mies po porodzie i tez sie biore za siebie

Gość gość
Oczywiście, że tak!

Gość gość
Moja mama miala nas 6-ścioro:) i jak patrze na zdjecia sprzed lat to stwierdzam ze mama miala bardzo zgrabna figure, dopiero pozniej w okresie menopauzy zaczela przybierac na wadze.

Gość gość
Ja tez uwazam ,ze to ze sie ma dzieci nie powinno wplywac na wyglad kobiety.Jesli kobieta bedzie dbac o siebie to bedzie wygladac dobrze.Inna sprawa to wiek ,bo wiadomo ,ze z wiekiem moze sie psuc przemiana materii i utrzymanie wagi moze byc trudniejsze.Spowalniac przemiane materii moga tez rozne choroby lub zaburzenia.

Gość gość
Tak ja i wiele moich kolezanek

Gość gość
Steczkowska. Ale ona ma świetne geny.

Gość gość
Tu autorka. Po prostu jestem po drugiej ciąży i mam doła z tym jak wygladam. Zostalo mi jeszcze 5 kg do zrzucenia i duzy brzuch :( boje sie ze juz sie nie pozbieram ale widze ze jest nadzieja ;)

Gość gość
Jest nadzieja. Daj sobie czas- zobaczysz, że dasz radę!

Gość Mama jedynaka
Z moim synem 7 letnim chodzi dziewczynka do klasy ktora ma dwójkę młodszego rodzeństwa - 5 i 2 letnie. A ich matka to dla mnie petarda :D serio, laska swietnie sie trzyma. Nie wiem ile ma dokładnie lat, myśle ze ok 35 ale urodziła 3 w małych odstępach czasu a wyglada rewelacyjnie i mimo ze zajmuje sie wychowaniem dzieci zawsze rano jak ja widzę oko podmalowane, włosy zawsze świeże, upiete i prawie zawsze na obcasie. Trzyma sie super. Mimo ze tez dbam o siebie to preferuje styl bardziej na luzie i zawsze sie dziwie jak jej sie chce w tych szpilkach biegać - bo ona zawsze wszystko biegiem, strasznie ma szybkie ruchy :D

Gość gość
Ja znam - siebie i moją mamę ;-) Widać takie geny, bo niczego nie musiałam zrzucać po ciążach. Na plaży mogę uchodzić za bezdzietną. Mam 7-latka i niemowlę, wiec możecie mnie oskarżyć, że zmyślam ;-) Moja sąsiadka ma też świetną figurę po czwórce dzieciaków, w tym bliźniaki. Babka po 40-tce, kiedyś otworzyła mi drzwi w krótkich spodenkach i krótkiej bluzce i byłam w szoku, brzuch jak u nastolatki. Kwestia nie tyle dbania co tez po prostu szczęścia.

Gość gość
ja mam 28 lat, dwoje dzieci i figurke jak nastolatka tak mówią, daja mi góra 24 lata.

Gość gość
Ja mam 30 lat i dwojke dzieci wszyscy mi daja 20scia pare lat.Mam figure lepsza niz nie jedna nastolatka.Po pierwszej ciazy przytylam duzo po urodzeniu dziecka wciaz mialam na plusie dziesiec kilo ,schudlam do swojej wagi 53kg/163cm.Po drugim dziecku mialam 5kg na plusie(wiecej sie pilnowalam).Schudlam bardzo szybko i skora wrocila mi do swojej formy .Po dwojce dzieci wciaz mam super figure i chyba dobre geny ,bo moja skora swietnie zniosla obie ciazy.piersi mam dalej jedrne(mimo karmienia dzieci)brzuszek gladki bez rozstepow.Do tego dbam o siebie mam zadbane dlonie i wlosy.Autorko glowa do gory jesli jestes zdrowa mloda kobieta wrocisz do swojej wagi i bedziesz wygladac tak jak chcesz wszystko w twoich rekach.Popatrz na facebooku na profil Chodakowskiej jaki przemiany przechodza niektore dziewczyny, szok.Sa dziewczyny co traca po 20-30kg i wygladaja jak laski

Gość gość
10.42 znamy podobną wiek i lczba dzieci się zgadza . Szczupła zgraba. Wady dwie ścięta na chłopczycę i niestety po 3 dziecku zanik biustu -dwa zwisłe wyschnięte wory . No ale tego specjalnie nie widać ...

Gość gość
Miałam taką koleżankę: w domu dwójka maluchów, kilkulatek i niemowlak a ona skakała na dyskotece (wyjazd służbowy i bawiła się z mężem) szczupła i giętka jak nastolatka. Figurę miała modelki... (A jej mąż siedział w kącie z kolegami i pił. Małżeństwo wytrzymało jeszcze tylko kilka lat.)