Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marika_Fritz

Dietomat na odchudzanie kto korzystał?

Polecane posty

Gość Marika_Fritz

Korzystał ktoś z dietetyków na tym portalu? Nie mam już nerwów - ograniczam się z jedzeniem, ćwiczę a waga raz spada, raz idzie w górę:/ Wizyty osobiste u dietetyka są dla mnie za drogie, a nie wiem jak to jest z takimi specjalistami online?

Ja korzystałam na dietomacie z dzienniczka do zapisywania i liczenia kalorii - bardzo fajna opcja. Dopiero jak zaczęłam wszystko notować zobaczyłam, że w ciągu dnia zjadam aż 2000 kcal, co jest zdecydowanie za dużo przy mojej siedzącej pracy, dlatego nie chudnę. Na razie sama układam sobie menu sama, ale jak przez miesiąc nic nie schudnę do zgłoszę się do nich po dietę;)

Gość Miranda_Ley
Jestem w trakcie kuracji (już ponad miesiąc) i czuję się wyśmienicie. Niby nie odżywiałam się źle, ale żeby schudnąć to się głodziłam, co jak wiadomo przynosi krótkotrwały efekt:/ Pani Magda z dietomatu przygotowywała mi PYSZNE propozycje dań na cały tydzień. Co ważne za każdym razem jak pisałam (bo byłam z nią ciągle w kontakcie), że czegoś nie lubie lub mi nie smakuje - bez problemy dobierała mi coś innego. Dzięki jej diecie uczę się dobrze i zdrowo jeść, no i w końcu chudnę:)

Gość Biegająca Jane
Jestem osobą aktywną i szykuję się do maratonu wrześniowego. Do Pani Marty z dietomatu zgłosiłam się miesiąc temu z prośbą o przygotowanie diety dopasowaną do ilości treningów. Jesteśmy cały czas w kontakcie, bo często mam ogromną chęć na zakazane słodkości;) Już po miesiącu czuję się lepiej, lżej i mam więcej energii.