Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zamknięty w sobie chłopak

Polecane posty

Gość gość

Wodził za mną wzrokiem od początku. Potem zaprosił do znajomych na facebooku. Aktualnie kontakt i gesty na żywo coraz bardziej "postępują"... powitania, uśmiechy, spojrzenia. Ale nigdy nie rozmawiamy przy grupie na studiach. On jest poza nawiasem, nie rozmawia z nikim. Byłam na jego koncercie, ale nie powiedziałam mu o tym. Później napisał, że gdzieś mu pod koniec mignęłam, i jeśli to byłam ja, to się bardzo cieszy, że byłam. Chociaż podejrzewam, że mógł mnie widzieć wcześniej, ale się nie przyznał. Ja też jestem zamknięta w sobie na swój sposób, znaczy równocześnie zamknięta i otwarta. Boję się bliskości, a jednocześnie jej chcę. Jednak zastanawiam się, czy on mnie tylko lubi, czy może chodzić o coś więcej? Ja nie chcę go zanadto płoszyć, niech to idzie w swoim tempie. Ale się trochę dziwnie czuje.

Gość gość
po co ci taki facet

Gość gość
zaproś go na randkę

Gość gość
Nie, to byłaby już przesada. :)

Gość gość
daj mu szansę

Różni ludzie bywają. Szkoda że zamknięty w sobie, ale to w sumie nic złego. Jeśli z tobą rozmawia więcej jak z innymi, to znaczy że cię lubi, czy to jako przyjaciel czy więcej. Jeśli tobie na czymś zależy, proponuję żebyś to ty do czegoś doprowadziła :P

Gość gość
On rozmawia tylko ze mną. Na ten koncert poszłam, bo chciałam zobaczyć, jak występuje - głupia jestem, bo mogłam do niego podejść, a sama się bałam - ale miło, że docenil i zauważył :). I się nie wystraszył.

Gość gość
Daj mu samemu robić kolejne kroki

Gość gość
no właśnie, nie ucinaj mu jaj

Eh, weźcie ludzie nie gadajcie. Żeby do czegoś doszło musi obu osobom zależeć, i obie się muszą starać. Nie każdy jest pewny siebie, i czasami trzeba przekazać ciut więcej sygnałów, czy też w ogóle wziąść inicjatywę.

Gość gość
Nyan, a moje pójście na koncert nie było takim właśnie sygnałem?

Gość gość
Jak będzie chciał, to w końcu odważy się na coś więcej

Gość gość
to facet ma sie starac o kobiete

Gość gość
Ja tam nie lubię nieśmiałych facetów. Facet ma być odważny, a nie jak baba

Gość gość
Już księżniczki się wpisują, którym korona by z głowy spadła, gdyby musiały dać coś od siebie, wykonać jakiś gest. Lepiej wygodnicko i próżniaczo czekać, aż facet wszystko załatwi. A potem takie same w związku - leniwe, roszczeniowe, kłody w łóżku. Faceci, wystrzegajcie się tępych księżniczek. A co do autorki - sprawa jest prawie beznadziejna, bo obie strony niewiele zrobią.

Gość gość
Dlaczego prawie beznadziejna, nie przesadzajmy. Ja jestem w stanie dużo zrobić, ale chcę też widzieć, że to nie idzie na marne. Byłam na koncercie, teraz kolej na jego, bardziej zdecydowany niż uśmiechy, ruch. Jeśli coś ma być, to będzie.

Gość gość
Może on jest gej

Gość gość
podaj coś więcej o sobie i nim, mina na jakim instrumencie gra, jakie ma zainteresowania, o jakich wątkach lubi mówić typu prywatne, publiczne, czym się interesuje mniej wiecej, podaj tez jego i swój chociaz znak z zodiaku dla uproszczenia czy identyfikujecie się w stereotypowych cechach tych znaków.. albo coś innego żeby coś wiecej odnosić do czegoś, a nie ogólnie