Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto spamuje w obronie Kuszy?

Polecane posty

Gość gość

Kto spamuje w obronie Kuszy?

Gość gość
Widmo i Kusza

Gość gość
Kusza, Kuszeńka to ja spamuje :-) Stary konfident AO. ;-) Lubisz mnie za to ? :-)

Gość gość
Jak można spamowac w czyjeś obronie, nie ogarniam:O

Gość gość
gość dziś Smof dziś a gdzie misiu? bo nie to zebym sie czepial ale  kotke czasami rzne jak mam sile demotywatory.pl/2279235/Ty-tezwww.youtube.com/watch?v=hfHS7WCPc24  kotka poes dziś Misiu to pedał i rznie nie kotke a kota  Tylko ze stary, slepy i gupi to nie widzi roznicy  gość dziś Smof dziś a gdzie misiu? bo nie to zebym sie czepial ale  kotke czasami rzne jak mam sile demotywatory.pl/2279235/Ty-tezwww.youtube.com/watch?v=hfHS7WCPc24  kotka poes dziś Misiu to pedał i rznie nie kotke a kota  Tylko ze stary, slepy i gupi to nie widzi roznicy  gość dziś Smof dziś a gdzie misiu? bo nie to zebym sie czepial ale  kotke czasami rzne jak mam sile demotywatory.pl/2279235/Ty-tezwww.youtube.com/watch?v=hfHS7WCPc24  kotka poes dziś Misiu to pedał i rznie nie kotke a kota  Tylko ze stary, slepy i gupi to nie widzi roznicy  gość dziś Smof dziś a gdzie misiu? bo nie to zebym sie czepial ale  kotke czasami rzne jak mam sile demotywatory.pl/2279235/Ty-tezwww.youtube.com/watch?v=hfHS7WCPc24  kotka poes dziś Misiu to pedał i rznie nie kotke a kota  Tylko ze stary, slepy i gupi to nie widzi roznicy

Gość gość
agent spamuje w obronie kuszenki k***a konfident nied***b pomiot k***y i pedała

Gość gość
ryj frajerze :D

Gość gość
19:07 agent cześć kurfo niedojepana :D myślisz kurfo że w spamie utopisz fakty? samansara rozszyfrowała twoją kuszeńke. kto następny do odstrzału upośledzony trolliku ? :D

Gość gość
To nie ja spamuję bułgarski alfonsie.

Gość gość
agencieczyżby uraz do alfonsów po tatusiu pozostał spamerku? :D

Gość gość
Dowcip ci się wyostrza i nie dajesz szans adwersarzom :D 🖐️

Gość gość
do adwersarzy teź masz uraz ? ciekawe czego jeszcze sie dowiemy spamerku od wklejek:D

Gość gość
Nie spamuję wklejkami, chociaż widzę, że w twojej głowie powstała teza, która przez aklamację stała się prawdą objawioną i ch/u/j. Niech zgadnę, w 2010 od razu wiedziałeś że to nie wina smoleńskiej brzozy, ale wybuchowych parówek?