Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niechęć do prawiczkow

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego gdy dziewczyna na czacie dowiaduje się, że jestem prawiczkiem to przestaje pisać?

Gość gość
Przecież to nie choroba :c Mam 22 lata

Gość gość
A pytala? Bo jesli przy pierwszej rozmowie wyskakujesz z czyms takim to nic dziwnego.

Gość gość
masz 22 lata i nigdy nie spales z dziewczyna, wiekszosc chlopakow spi z kobietami od 16 roku zycia... pytanie co jest w Tobie innego ze jest inaczej?

Jestem prawiczkiem i mam 100% pewność że nie zaliczyłem wpadki i nie zaraziłem się żadną chorobą, W sumie chyba gdzieś tam w środku jednak chciałem poczekać na tą jedyną i nie miałem takiego parcia na to. Przecież mogłem odżałować trochę kasy i iść do prostytutki w każdej chwili a jednak tego nie zrobiłem.

Gość gość
bo patrzą na takiego co dobrze wyrywa, a prawiczek to wiadomo co oczekuje sexmiłości.

Gość gość
niestety teraz większość dziewczyn jak usłyszy, że ktoś jest prawiczkiem, to nie bardzo chce mieć z takim kimś do czynienia. Jest to częsty temat na imprezach: typu słuchajcie Andrzej to chyba jest prawiczkiem i wszyscy się śmieją. Prawiczek to temat do śmiechu, wyszydzania i kpienia. Taki synonim słowa nieudacznik, c**a itp.

Gość Anonimowa94
Nie martw sie kolego. Mam 21 lat i jestem dziewica. Mam podobny problem z facetami, ostatnio z jednym nawet mialam dosyc dobry kontakt, ale jak sie dowiedzial ze jestem dziewica to nie odezwal sie do dzisiaj ;) glowa do gory, znajdziesz kiedys taka ktora to zaakceptuje.

Gość gość
Sama zapytała. Po prostu zbyt dużo siedziałem w domu i nie interesowały nie kontakty z ludźmi dlatego nie poznałem żadnej dziewczyny. Powrót to rzeczywistości jest trudny. 16 lat to już norma przez gimnazja które degeneruja młodzież. Przez to dziewczyny po takim gimnazjum tez się już spodziewają ze każdy uprawiał seks. Ale czy serio jest to powód by kogoś skreślić? Lepiej kłamać i mówić że zaliczyłem 10 lasek?..

Gość gość
można zażartować, że niedługo pis zlikwiduje gimnazja to nie będzie problemu...haha Ale poważnie, to też miałem kiedyś taki problem, na studiach nie imprezowałem, stroniłem od ludzi, byłem prawiczkiem, to też sprawiało, że jakoś się blokowałem. Pierwszy raz miałem w wieku 26 lat z fantastyczną dziewczyną, z którą jestem do dziś.

Gość gość
Bo są dupodajkami nie potrafią trzymać cnoty!!! każda normalna kobieta będzie chciała prawiczka do związku

Gość Deductor
Po mojemu to nie jest niechęć dlatego, że jesteś prawiczkiem. Gdybym ja był dziewczyną i gdyby jakiś typ mi wyskoczył nagle z tekstem, że jest prawiczkiem, to najprawdopodobniej bym pomyślał, że koleś chce mnie wziąć na litość, żeby p*****ać. Ale to moja teoria...

Gość gość
nie sądzę, że normalna kobieta chce prawiczka. Facet w pewnym wieku w zasadzie powinien mieć doświadczenie w seksie, bo jest to oznaką, że normalnie realizował swoje potrzeby. I nie mówię tu o jakichś "r****czach", tylko o normalnych ludziach, którzy spotykali się z kimś, byli w związku.

Gość gość
ale jak kobiety reagują jak sie powie ze ma sie chęć, wyśmieją chyba, chcą teatrzyku.