Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jestem w ciazy ?

Polecane posty

Gość gość

mam 17 lat jestem dziewica. 15 grudnia chlopak zrobil dobrze mi a potem ja jemu, bylam na samych stringach i obawialam sie ze jakims cudem mial cos na palcach wiec na drugi dzien wzielam tabletke po stosunku. Miesiaczke dostalam duzo szybciej 27 grudnia i trwala do 3-4 grudnia. Podczas mojego okresu robił mi palcowke, a ja robilam mu dobrze ustami konczyl mi w ustach i polknelam nasienie. Po okresie jak zaczynaly sie dni plodne, zrobil mi dobrze, potem ja bylam ubrana w majtki i leginsy a on w same bokserki, wytarl penisa z preejakulatu o te matjki i obawialam sie ze mial cos jeszcze na palcu. i to wszystko dzialo sie bardzo szybko, szybko wytarl o majtki chwile masowal moje krocze przez leginsy i zaraz potem wlozyl mi reke w majtki i masowal mi gore mojej "Ci pki" tam gdzie lechtaczka, nie wkladal mi gleboko i szybko kazalam mu wyjac, bo balam sie ze ma cos na palcu. 12 dnia mojego cyklu rozbolaly mnie strasznie jajniki i bolalo podbrzusze czulam sie taka pelna na dole, pozniej mi to przechodzilo az 14 dnia cyklu mialam pelno sluzu, przezroczysty ciagnacy sie i raz mialam bialy ciagnacy sie i potem juz caly czas przezroczysty. 14 dnia cyklu wieczorem, robilam dobrze reka chlopakowi i mialam sperme na rekach potem umylam reke dotykalam miedzyc czasie, szlam przez mroz do domu 500 m i po godzinie poltorej do 2h wlozylam sobie palca w pochwe,boje sie ze mialam zywe plemniki pod paznokciami. dzis jest 16 dzien cyklu wieczor i znow bola mnie jajniki na dole i czuje sie pełna. Bardzo sie boje, czy moge byc w ciazy ? piersi nic innego mnie nie boli

Gość gość
a mózg cię nie boli?

Gość gość
3-4 stycznia * moj blad

Gość gość
pytam powaznie

Gość gość
a czy wgl jest mozliwosc abym byla?

Gość gość
Tak, stawiam na rezultat drugi! ;/

Gość gość
naprawde ? bo panicznie sie boje