Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość ktoś

Androgen to najbardziej interesujący facet na forum

Polecane posty

Gość gość
NiezdecydowanyGość dziś Ty jesteś ta dziewczyna która chce podwyższyć moją inteligencje? VvvV Bozszzzzz co to za debil siedzi i w piórach obnosi się jaki to pikny o wspanialy. Idź stąd narcyzie Kokey bo gonisz już 10 rok w pomarańczowych majtkach :-D:-D:-D Inteligencja? Buhahahaha

Gość NiezdecydowanyGość
A Ciebie kręci gdy wszyscy patrzą ? ;)

Gość gość
Lubię wiedzieć, ze ktoś może zobaczyć;) Odpowiedziałeś pytaniem na pytanie,czy tylko mi się wydawało? :P

Gość NiezdecydowanyGość
To było dopytanie ;) To że ktoś może zobaczyć jest kuszącą opcją :) Tylko czy wirtualne patrzenie może być takie samo jak realne? :)

Gość gość
Jaki narcyzie? Przeciez ktos zalozyl temat o Nim a nie On sam o sobie. A tak na marginesie, przylaczam sie do stwierdzenia, ze Andi to bardzo intrygujacy i interesujacy facet, chociaz mamy sporadyczny kontakt, tak wiec nie jest to opinia jednej osoby, wiec ktoz by nie popadl w zasluzone samouwielbienie? ;) Andi :*

Gość gość
Znając to miejsce wirtualne patrzenie to opcja zdecydowanie gorsza niż adrenalina, która dotyczy realnej opcji :)

Gość gość
szkoda ze wychwalacie go tylko z goscia :D

Gość NiezdecydowanyGość
Zatem przyznasz że to że tutaj wirtualnie ktoś patrzący jest raczej mało podniecającą opcja, szczególnie gdy zazwyczaj są to osoby mające wielkie kompleksy i problemy ze sobą :)

Gość gość
szkoda ze wychwalacie go tylko z goscia smiech.gif x x On bedzie wiedzial, kto Go wychwala, nawet jak z goscia, publicznosc nie musi wiedziec ;)

Gość gość
Androgen no k***a opisz się

Gość gość
bedzie wiedzial :D szczegolnie ze takich ja ty kroliczku to ona ma tam pelno prawdopodobnie :D

Gość gość
Problem masz ty alfonsie. Czekasz na tron i na nową zdobycz do wyru/chania/?? Czy nie pamiętasz hasła to swoich 50 kont. Niech zgadnę-Ostatnio byłeś Kuba, Milutkim Dickiem Tracy,... Chyba masz ponad 50 kont niebieskich :-D W grudniu fruwały po forum twoje jaja w rękach :-D Pliss. Nie zespamuj 88888 88888 88888 88888 :-D

Gość gość
Oczywiście przyznaje Ci rację i odrobinę żałuję, ze nie mogę sprawdzić, czy naprawdę jesteś ryzykantem;) A czemu niezdecydowany?

Gość NiezdecydowanyGość
Pewnie pamiętasz naszą ostania rozmowe o ubiorze ? - bo to Ty prawda? ;) Wybierałem coś wtedy i nie mogłem się zdecydować :) Tak faceci też czasami tak mają ;)

Gość gość
Pamiętam rozmowę, ale obawiam się, że kwestia wyboru czegoś (nie wiem czego :)) nie była poruszana ze mną;) udzielalo się tam wtedy kilka kobiet :)

Gość gość
bedzie wiedzial smiech.gif szczegolnie ze takich ja ty kroliczku to ona ma tam pelno prawdopodobnie smiech.gif x x x "On" ma tam pelno tak chyba mialo byc- widocznie czyms potrafi zaintrygowac kobiety- zadki talent u mezczyzn w tych czasach.

Gość gość
Wszyscy jesteście desperatam

Gość NiezdecydowanyGość
Przepraszam zatem :) Opcja "gość" jest bardzo myląca, gdy chce się rozmawiać z kimś konkretnie ;)

Gość gość
TCC wracaj na swój temat

Gość gość
wykończyliście Koke i Najszybszego to teraz pora na Androgena ? :D debile :D

Gość gość
Chyba chcesz zobaczyć we mnie kogoś innego, a to niestety niemożliwe :) myślę, że czas na mnie;)

Gość gość
Najszybszy sam sie wykończył zakładając arkę dla ciotek :D

Gość NiezdecydowanyGość
Źle myślisz :) Pisząc jako gość powinnaś wiedzieć że nie jesteś rozpoznawalna zawsze i wszędzie ;)

Gość gość
Arki nie załozył Naj :O Sam to napisał, a ciotki potwierdziły :O

Gość gość
Nie uważam, ze muszę być rozpoznawalna. Natomiast już dwa razy pomyliłeś mnie z kimś innym - może podświadomie chciałeś bym była którąś z nich. To nie jest istotne. Nie jestem. Jestem sobą :) Podpowiem, ze nasza rozmowa wtedy zaczęła się od oczu ... Uciekam, jeśli będziesz kiedyś chciał to mnie znajdziesz. Było miło :)

Gość gość
Najszybszego wykończył seks w kawiarnianej toalecie. :-) Koke wykończyły różne scenariusze. Androgen jest w porządku :classic_cool:

Gość gość
A teraz loguj się na Tcc i wracaj na swój temat :P:P:P:P:P

Gość NiezdecydowanyGość
Czyli jednak jesteś tą dziewczyna ;) Chodziło mi o to że temat był o ubraniach , dlatego tak napisałem wcześniej :)

Gość gość
co oznacza Tcc?

Gość gość
Najszybszego wykończyła Imperium.