Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy są tu prostytutki ? mam do was kilka pytań

Polecane posty

Gość gość

- jak to się stało że zaczęłyście prace jako prostytutka w burdelu, cichodajka z ogłoszenia ? - nie brzydzi was to ze uprawiacie seks z różnymi facetami ktorych w ogole nie znacie ? - nie brzydzi was seks z brzydkimi, gruby, starymi facetami ? bo raczej nie przychodzą do was sami młodzi ładni napaleni nastolatkowie i studenci... - jacy faceci przychodza najczesciej ? - czy zdarzyło się ze ktos wam groził, żądał haraczu za ''ochrone'', pobił, zgwałcił, nie zapłacil i uciekł ? - ile klientow dziennie macie, na oko ? - ile zarabiacie średnio miesięcznie ? - czy ktos was kiedyś zdemaskował np kolega, brat, ojciec, sąsiad, wujek itp przyszedł jako klient ?

Gość gość
Ciekawy temat, podbijam :)

Gość gość
Bad boooooy chowa się w twojej pralceeeee

Gość Mario Candarelli
jasne, zapytaj ją jeszcze o tej porze dlaczego nie ma założonej kasy fiskalnej na vaginie ? bądź pewna, że odpowie na wszystkie pytania i z peazdy wydrukuje paragon debilko !

Gość gość
nie lacz studentek ktore czasem o******* k****a sponsorowi z zawodowymi d******i

Gość gość
Studentki które mają sponsorów to tez prostytutki. Sponsor...to taka nowomowa prostytutek. Seks w zamian za pieniądze, dobra materialne i niematerialne = prostytutcja. Seks w zamian za awans, prace = prostytucja. Niepracująca żona lub partnerka, która jest na utrzymaniu męża,chłopaka, partnera = to też w pewnym sensie prostytucja, tu mozna dyskutować, no ale fakty są takie ze jesli jedna strona siedzi w domu i nic nie robi lub robi czynnosci które moglaby wykonać małpa a druga strona utrzymuje i ta pierwsza strona jedyne co ma do zaoferowania to siebie i wlasne cialo no to staje sie ona utrzymanką, semi-prostytutką :D

Gość gość
Niepracująca żona lub partnerka, która jest na utrzymaniu męża,chłopaka, partnera = to też w pewnym sensie prostytucja, tu mozna dyskutować, no ale fakty są takie ze jesli jedna strona siedzi w domu i nic nie robi lub robi czynnosci które moglaby wykonać małpa a druga strona utrzymuje i ta pierwsza strona jedyne co ma do zaoferowania to siebie i wlasne cialo no to staje sie ona utrzymanką, semi-prostytutką smiech.gif xxxx Wskaż zawody, których nie można sprowadzić do wykonywania ich przez małpy.

Gość gość
małpy nie piszą na kafe, a ludziom za to płacą

Gość working girls
3x dziennie klijent x 25 dni w miesiącu x 200 zeta = 15,000zeta netto średnio +/-, za "prace" 3 godzinny dziennie. przychodzą najczęściej żonaci wbrew pozorom, więlszość to przystojni faceci, niektórzy mogliby być modelami, a starych obleśnych jest mniej niż 1%, z reguły im już nie staje po 50tce, przychodzą tylko pogadać albo polizać

Gość żyjecie w matrix
Prostytutka na poziomie to po prostu cudo, nie mówie o tirówkach czy innych niskiej klasy szmat, ale o eksklusywne które potrafią się reklamować i odpowiednio sprzedać. Pracownicy firm i obywatele państw to też prostytutki, choć nie dosłownie, ale realnie dają się roohać.

Gość gość
Nie zaplacil i uciekl? ktora prostytutka pozwala sobie placic po? :D

Gość gość
a co jak klient zapłaci fałszywkami :D ? przeciez ona sie nie zorientuje jak podróbka jest dobra :D

Gość gość
1.Zaczęłam w wieku 16 lat. Brak pieniedzy w domu,namowa koleżanek 2.Po czasie wygląd klienta staje się obojętny 3.Brzydzą mnie niektórzy ale skupiam się na penisie którego lubię 4.Najczęściej żonaci którzy narzekają na swoje żony że nie chcą im dawać 5.Raz koleś nie zapłacił. Potem brałam kase z góry. Raz podjechali do mnie kolesie na ulicy ale wyczułam że to alfonsi i ich spławiłam. Innym razem jakaś laska próbowała mnie nastraszyć ale kazałam jej spierdalać. Jeszcze innym razem laska ze swoim gogusiem ścigała mnie autem bo zabrałam jej klienta :D stałam na uboczu po cichu żeby nikt nie wiedział. Nie miałam zamiaru zarabiać na jakiegoś alfonsa.Niech sie lesery biorą do roboty zamiast na kimś żerować. 6. Klientów miałam tylko wtedy jak potrzebowałam pilnie kasy,nie codziennie. Przeważnie 1-2 klientów max. Kiedyś miałam rekord 10 klientów. 7. Sex 70, lodzik 50. Z małolatami za darmo bo z nimi to dla przyjemności 8.Miesięcznie zarabiałam niewiele,max 500 zł. 9.Rodzina pewnie podejrzewa co robiłam ale nic nie mówią. Brat wie że jestem cały czas niezaspokojona. Trzymam w szafce wibratory,zapas prezerwatyw i często sie masturbuje nawet jak on śpi w tym samym pokoju. Często na portalach erotycznych natrafiałam na kolegów brata z którymi umawiałam sie na sex (nie za kase)

Gość gość
- jak to się stało że zaczęłyście prace jako prostytutka w burdelu, cichodajka z ogłoszenia ? Standardowo, brak kasy w domu nigdy się nie przelewalo, mając 18 lat postanowilam wyprowadzić się z domu, na początku miałam normalna pracę ale pieniędzy nie wystarczało i tak się zaczęło, pierwszych klientów miałam z ogloszenia - nie brzydzi was to ze uprawiacie seks z różnymi facetami ktorych w ogole nie znacie To zależy od faceta, jeśli jest wyjątkowo oblesny to wtedy brzydzi - nie brzydzi was seks z brzydkimi, gruby, starymi facetami ? bo raczej nie przychodzą do was sami młodzi ładni napaleni nastolatkowie i studenci.. Jak wyżej, brzydze się ale na szczęście głównie przychodzą zadbani i często przystojni - jacy faceci przychodza najczesciej ? Żonaci lub w związku, 30-40 letni, wykształceni z dobra posadą - czy zdarzyło się ze ktos wam groził, żądał haraczu za ''ochrone'', pobił, zgwałcił, nie zapłacil i uciekł ? Nie - ile klientow dziennie macie, na oko ? Czasem żadnego a czasem 4-5, różnie to bywa - ile zarabiacie średnio miesięcznie ? Dużo, nie chce podawać kwot ale mając dziś 24 lata dorobilam się własnego m4 i lokaty na kilku kontach - czy ktos was kiedyś zdemaskował np kolega, brat, ojciec, sąsiad, wujek itp przyszedł jako klient ? Tak, narzeczony kolezanki

Gość gość
nie wierze w to co piszecie

Gość gość
falszywkami haha oni za bardzo sie boja alfonsow

Gość gość
Cześć dziewczyny. Jestem studentką i piszę pracę dyplomową o zjawisku prostytucji kobiecej. Czy znalazłyby się wśród Was chętne, które udzieliłyby mi całkowicie anonimowego wywiadu dotyczącego Waszej historii? Pomysł jest taki- wysyłam Wam ankietę do wypełnienia na maila, Wy wypełniacie i odsyłacie. Pytania ciągle opracowuję, myślę, że będą gotowe do połowy lutego. Naprawdę, uratowałybyście mi życie :) Jakieś chętne? Jeśli tak- podam swojego maila do kontaktu. Z góry dziękuję !