Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fatalny SEX, dwa ruchy i koniec. Czy to znaczy że tak będzie zawsze?

Polecane posty

Gość gość

Nowy facet, już 3 razy się kochaliśmy ale za każdym razem on nie może wytrzymać dłużej jak 2 sekundy.

Gość gość
I to nie jest gówniarz a facet po 30-tce.

Gość gość
Nie wiem ja dlużej nie testuję tylko zrywam. Ale podobno wystarczy poczekać trochę czasu itd

Gość gość
2 sekundy ? Może 20 sekund To nie możliwe by to trwało 2 sekundy

Gość gość
Może go tak podniecasz?daj mu trochę czasu....wydaje mi się ze to tylko na początku.

Właśnie widząc takie tematy bardziej widzę że ludzkość się kiedyś wyniszczy a ją wolę uprawiać masturbacje bo to przyjemniejsze

Gość gość
No a ile trwają dwa ruchy? O jakich 20 sekundach ty mówisz?:-( Niestety to sa 2 sekudny:-(

Gość gość
Pierwszy raz to normalka i nie martwiłabym się tym no ale za drugim to samo za trzecim też:-( Mina mi zrzedła:-(

Gość gość
sama jesteś fatalna skoro na forum piszesz publicznie o swoim pieprzeniu, oby ten koleś kopnal cie w do\opsko szmato i poszukal wartościowej kobiety

Gość gość
A robilas mu loda przed? Moja partnerka mnie tak podnieca że musi mi najpierw zrobić loda 1-2 razy i dopiero przechodzimy do działania, wtedy mogę to robić w zależności od częstości zmian pozycji nawet i 2 godziny bez wytrysku.

Gość gość
Nie robiłam mu loda bo pewnie wtedy by nie wytrzymał jednej setnej sekundy:-(

Gość gość
Jak ja dojdę 2 razy to później się trzymam że hoho, proponuje ci doprowadzić go do orgazmu ręką, lodem, ja jestem gotowy do działania dosłownie po 3 minutach nie wiem jak twój partner i wtedy spróbujcie bo to niemożliwe żeby bo wytrysku mógł ponownie tak szybko dojść... w momencie gdy będzie odpoczywał po orgaźmie niech ciebie pieści, my tak robimy z partnerką i jest w siódmym niebie :D

Gość gość
No ale myśmy zrobili dwa podejścia pod rząd i za drugim razem też było tak samo a przecież nie powinno.

Gość gość
Jaki był odstęp czasu między tymi podejściami?

Gość gość
A ty tak masz zawsze ze partnerka musi ci robic te lody najpierw? ile jesteście razem? top znaczy ze ten mój tez będzie zawsze miał taki problem?

Gość gość
No z 2 h conajmniej

Gość gość
to powinnas być z siebie dumna bo facet na twoj widok czyli musisz byc bardzo seksowna tak szybko dochodzi

Gość gość
dumna? no ja raczej się obawiam czy on nie ma takiej przypadłości co się zwie przedwczesny wytrysk:-)

Gość gość
jesteś zbyt seksowna dla niego

Gość gość
Przedwczesny wytrysk jak nic. Miałam kilku partnerów i najkrótszy seks to było coś koło 3 minut.. zasugeruj mu żeby udał sie do lekarza czy coś...

Gość gość
Ja wiem że pierwszy raz to różnie bywa, no ale żeby trzy razy. Naprawdę się obawiam że on może mieć taki problem. Nawet alkohol który piliśmy nie załatwił sprawy.

Gość gość
Następnym razem nie czekajcie 2h tylko 5 minut i wtedy napisz czy coś się zmieniło a jak nie no to sorry albo jesteś zbyt seksowna albo ma koleś problem i tylko lekarz zostaje, ewentualnie 5 orgazmów dziennie.

Gość gość
5 minut?przeciez tak się nie da, facet musi toche dłużej się regenerować.

Gość gość
Jak się nie da skoro ja tak mogę? To jestem jakiś inny czy co? W sumie nigdy się tym nie interesowałem bo mojej partnerce to się podoba że można po paru minutach znowu figlować. Po prostu uwielbiam z nią się kochać.

Gość gość
ja tak mialem jak mialem 13 lat... wprowadz troche swobodniejsza atmosfere, daj mu dojsc i sproboj jeszcze raz za 15 minut juz bedzie mogl dluzej... a tak na 99% to prawika po prostu zlowilas, pewnie jestes jego pierwsza, druga albo trzecia kobieta... normalny facet po 30 to juz 5-30 kobiet mial...

Gość gość
nie nakładaj mejkapu to się tak szybko nie spuści, to działa 100%

Gość gość
:D:D:D:D zalosny facet zalosny temat :classic_cool: i zalosny tekst o gowniarzy.. w gimnazjum cie lepiej zr***aja :classic_cool: